Cum și unde ne putem distra în acest weekend. Evenimente în București vineri, sâmbătă și duminică, 25-27 noiembrie

22 nov. 2022
3880 Afișari
Cum și unde ne putem distra în acest weekend. Evenimente în București vineri, sâmbătă și duminică, 25-27 noiembrie
Cum și unde ne putem distra în acest weekend. Evenimente în București vineri, sâmbătă și duminică, 25-27 noiembrie. Sursă foto: Unsplash

Vremea a început să se răcească, dar în București încă se organizează evenimente în weekend, astfel că, în acest final de săptămână (25-27 noiembrie) bucureștenii pot participa la o sumedenie de activități.

Cum și unde ne putem distra în acest weekend

Iarna nu este departe de a se instala în România. Cu toate astea, orașul este încă plin de evenimente de care oamenii se pot bucura în timpul lor liber. Bucureștenii care nu pleacă la munte în weekendul 25-27 noiembrie, pot lua parte la unul dintre evenimentele de se vor organiza în capitală.

Printre cele mai așteptate, se numără Târgul de Crăciun din Sectorul 6, West Side Christmas Market, care se deschide în acest sfârșit de săptămână în Parcul Drumul Taberei.

Zilele libere le aduc oamenilor diverse activități printre care și: piese de teatru, târguri, activități pentru copii, expoziții și evenimente dedicate sărbătorilor de iarnă.

Listă – Evenimente de weekend în București (25-27 noiembrie)

Pentru a veni în ajutor, am creat o listă a evenimentelor ce vor avea loc în acest weekend în Capitală. O parte dintre evenimentele care au loc în acest sfârșit de săptămână:

Expoziția Ghizunariu de la Muzeul Satului

Expoziția va putea fi vizitată în perioada 23 noiembrie 2022 – 8 ianuarie 2023. Aceasta va fi găzduită în Sala Nouă Galerie, de marți până duminică, între orele 10:00-18:00.

Ghizunariu a fost un constructor de cobze, poreclit astfel din motive necunoscute. Figura sa a rămas vie mai mult prin poveștile celor care i-au fost vecini sau clienți. Prezent în expoziție, „Ghizunariu” devine un personaj multiplu – în el se topesc imaginile altor lăutari și constructori de instrumente, reali și fictivi, transmit reprezentații muzeului.

Piese la Teatrul Mic din București (perioada 23-27 noiembrie)

În data de 23 noiembrie

  • Va fi interpretată piesa „Legături Primejdioase”, la ora 18:30. (Sala Atelier -Constantin Mille 16)
  • Biletele pot fi cumpărate accesând ACEST link.

În data de 26 noiembrie 

  • Va fi interpretată piesa „Variațiuni pe tema raței”, la ora 19:00 (Sala Studio – Gabroveni 57),
  • Biletele pot fi cumpărate accesând ACEST link.

În data de 26, 27 noiembrie 

  • Va fi interpretată piesa „Locotenentul din Inishmore”, la ora 19:00 (Sala Atelier -Constantin Mille 16)
  • Biletele pot fi cumpărate accesând ACEST link.

În data de 27 noiembrie 

  • Va fi interpretată piesa „Măcel”, la ora 19:00 (Sala Studio – Gabroveni 57)
  • Biletele pot fi cumpărate accesând ACEST link.

Lansare de piesă în club Quantic

Formația Alternosfera va lansa primul single de pe viitorul său album rock. Acesta se numește BONJOUR MADAME. Lansarea va avea loc vineri, în data de 25 noiembrie 2022, în clubul Quantic din București.

Cu această ocazie, fanii îi vor putea întâlni pe membrii acesteia formației rock.

West Side Christmas Market

Târgul de Crăciun pregătit în parteneriat cu organizatorii festivalului UNTOLD. Acesta va fi deschis în perioada 25 noiembrie –  27 decembrie 2022.

Intrarea în târg va fi liberă, iar bucureștenii se vor putea bucura de:

  • Seri cu muzică,
  • Concerte,
  • Spectacole pentru cei mici.

Târgul de Crăciun din Piața Constituției

Cu toate că a fost deja inaugurat săptămâna trecută, bucureștenii se pot plimba și bucura de evenimentul din centrul orașului în fiecare weekend, până după sărbători. Evenimentul va fi deschis publicului până pe 26 decembrie.

Roata panoramică, magazinele negustorilor, zona de street food, patinoarul și multe alte surprize îi așteaptă pe bucureșteni.

Piesa „Taximetriștii” la Teatrul Apollo 111

Doi taximetriști pe tura de noapte, pe străzile din București. Ar trebui să fie o noapte obișnuită, însă nu va fi. Bucureștenii sunt așteptați să se distreze la această piesă de teatru.

Piesa va fi jucată duminică, 27 Noiembrie 2022, ora 20:00 și pe 18 Decembrie 2022, ora 20:00. Biletele pot fi cumpărate accesând ACEST link.

Concert în club Fabrica

Trupa „Omul Cu Șobolani” vine în clubul Fabrica din Capitală pentru a celebra cei 25 de ani de activitate. Cpncertul va avea loc vineri, începând cu ora 20:00. Prețul unui bilet este de 70 de lei (la momentul scrierii acestui articol) li poate fi achiziționat accesând ACEST link.

Târgul Poveste de Crăciun la Opera Comică pentru Copii

În data de 25 noiembrie se deschide Târgului „Poveste de Crăciun” unde cei mici vor avea parte de o mulțime de activități de sezon.

Evenimentul are loc în perioada 25 noiembrie – 29 decembrie. Iată care este programul de funcționare:

  • Luni – Vineri: Între orele 15:00-21:00,
  • Sâmbătă – Duminică: Între orele 10:00-22:00,
  • Pe 24 decembrie: Între orele 10:00-16:00,
  • Pe 25 decembrie: Închis.

Cei mici vor avea parte de patinoar, derdeluș, trenuleț și carusel în cadrul Operei Comice pentru Copii.

Chef de zile mari cu Șaraimanii din Clejani

În această vineri, veți putea participa la o petrecere cu taraf autentic și degustări de vinuri românești și internaționale. Acest eveniment va avea loc la Jarre Bucharest, iar prezenți vor fi și Șaraimanii din Clejani.

Pentru a rezerva o masă puteți suna la numărul de telefon 0746339793.

Cookies