Cum şi-a şantajat un angajat din Bucureşti patronul

de:
24 iun. 2014
6 Afișari
Cum şi-a şantajat un angajat din Bucureşti patronul

În fapt, în cursul zilei de 20 iunie a.c., Poliţia Capitalei a fost sesizată de către partea vătămată, un bărbat în vârstă de 35 de ani, administrator al unei societăți comerciale, cu privire la faptul că, un fost angajat al firmei, i-ar fi solicitat o sumă de bani pentru a-şi retrage plângerile formulate la diverse instituţii şi autorităţi ce au ca obiect nereguli sesizate în activitatea firmei pe timpul cât bănuitul ar fi fost angajat.

Astfel, în data de 23 iunie a.c., în jurul orei 15.40, poliţiştii din cadrul Secției 21, au procedat la efectuarea unei acţiuni de prindere în flagrant, fiind stabilită o întâlnire între partea vătămată şi bărbatul bănuit de comiterea infracţiunii de şantaj.

Poliţiştii bucureşteni l-au prins şi imobilizat pe cel în cauză, imediat după ce acesta ar fi primit de la partea vătămată suma de 2.500 de euro.

Poliția Capitalei continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj.

Poliţia Capitalei recomandă persoanelor care se confruntă cu astfel de situaţii sau care au cunoştinţă de săvârşirea unor astfel de fapte, să apeleze de urgenţă numărul unic 112 sau să sesizeze, de îndată, cea mai apropiată secţie de poliţie.

Cookies