Cum selectezi consumabilele pentru imprimante? (P)

07 iun. 2021
66 Afișari
Cum selectezi consumabilele pentru imprimante? (P)

Echipamentele electronice au devenit, de ceva vreme, elemente indispensabile în casă şi la birou. Pandemia de Covid 19 a accentuat nevoia acută de print în anumite sectoare.

Dacă vorbim de învăţământ şi educației, trebuie precizat că trecerea în online, pentru o perioadă îndelungată a cursurilor, a determinat şi creșterea consumului de material imprimat, şi implicit şi necesarul de tonere şi cartuşe originale.

În rândurile următoare nu ne-am propus să discutăm despre avantajele imprimantelor și a sistemelor multifuncţionale de tip All-in-One, nici despre cele mai accesibile branduri, ci mai degrabă despre consumabile, despre tonere şi cartuşe, fără de care imprimantele ar deveni accesorii inutile.

Primele aspecte care ar trebui să le intereseze când vine vorba de consumabile, fie că vorbim de tonere compatibile sau cartuşe de cerneală tine de compatibilitate. Fiecare imprimante necesită un anumit tip de consumabil. Pe fiecare dispozitiv există nişte coduri, care vor ajută la descoperirea consumabilului perfect. Spre exemplu o imprimantă multifuncţională Canon Pixma TS705 va funcţiona perfect cu cartuşe de cerneală de tip Canon CLI-581.

O altă analiză ce trebuie realizată ține de tipul consumabilului. În magazinele specializate online există consumabile variate, tonere compatibile şi cartușe compatibile dar şi variante originale ce asigură funcţionalitate eficientă şi calitate înaltă pentru materialele realizate.

De unde se achiziţionează tonere şi cartuşe pentru imprimantă?

Pentru mulți consumatori achiziționarea de consumabile a fost o adevărată provocare cel puțin în perioadele dominate de numeroase restricții de circulație. Mulți au ales să cumpere aceste accesorii din supermarketuri, alții au optat pentru magazinele specializate locale, însă sunt şi multe persoane care au ales să cumpere sigur şi rapid din magazinele specializat online, beneficiind astfel de produsele comandate direct la domiciliu.

Acestea sunt câteva opţiuni simple şi sigure când vine vorba de achiziționarea de cartuşe şi tonere. Cei ce aleg aceste soluții beneficiază de calitate, de produse ce vin rapid însoțite de garanție. Dacă vorbim de cumpărături online de la partenerii de încredere, vorbim şi de sisteme de loialitate şi fidelizare a clienţilor, care pot cumpăra cartuşe pentru imprimante şi tonere pentru sistemele laserjet la cele mai mici preţuri.

Sursa de imagine:Stanislav Akimkin / Shutterstock.com

 

Cookies