Cum se vor ridica brazii în Sectorul 3 al Capitalei. Când despodobim bradul de Crăciun

03 ian. 2022
344 Afișari
Cum se vor ridica brazii în Sectorul 3 al Capitalei. Când despodobim bradul de Crăciun
Cum se vor ridica brazii în Sectorul 3 al Capitalei. Când despodobim bradul de Crăciun

Pentru a se păstra curățenia publică cetățenii trebuie să fie responsabili și să nu lase brazii pe drumurile publice. Iată cum se vor colecta brazii de Crăciun în Sectorul 3.

Bradul de Crăciun nu se aruncă în stradă, acesta trebuie să fie lăsat în locurile speciale de unde se vor colecta. Iată cum se vor ridica brazii în Sectorul 3 din Capitală. Primăria a dat cetățenilor informațiile necesare.

Cum se vor ridica brazii în Sectorul 3

Primăria Sectorului 3 din Capitală a anunțat public pe pagina de Facebook modul în care se vor ridica brazii de Crăciun ai locatarilor sectorului. Aceștia se vor lăsa în zona ghenelor de gunoi de la blocuri, iar mai apoi Direcția Generală de Salubritate îi va ridica din tot sectorul.

Primarul Robert Negoiță a spus pe pagina de Facebook că brazii de rămași de după sărbătorile de iarnă nu trebuie lăsați pe drumurile publice. Aceștia trebuie grupați în zonele ghenelor de gunoi ale blocurilor pentru a fi ridicați de cei de la salubritate. Locuitorii Sectorului 3 ce au nelămuriri sau doresc să facă anumite sesizări pot apela numerele de telefon:

  • 0720.777.511
  • 0720.777.512
  • 0720.777.513
  • 0720.777.514
  • 0720.777.515

Când despodobim bradul de Crăciun

Despre împodobirea bradului se vorbește mereu, fiind o activitate plăcută și emoționantă pentru unii oameni. Cu toate că despodobirea lui nu este lafel de frumoasă și aceasta se face după anumite tradiții. anumite persoane aleg să despodobească bradul de Crăciun imediat după Anul Nou. Ce-i drept în cazul în care ați optat pentru un brad natural, acesta începe să se ofilească destul de rapid și încep să îi cadă acele.

Însă dacă ne luam după tradiție bradul nu ar trebui să fie despodobit atât de repede. Acesta se ține în casă până după data de 7 ianuarie. Adică până după sărbătorirea Sfântului Ioan Botezătorul.

 

 

 

Cookies