Cum se va putea merge anul acesta la UNTOLD. Organizatorii au făcut anunțul mult așteptat

06 apr. 2021
195 Afișari
Cum se va putea merge anul acesta la UNTOLD. Organizatorii au făcut anunțul mult așteptat

Cum se va putea merge anul acesta la UNTOLD. Eduard Chereji, organizatorul UNTOLD și Neversea, a vorbit despre modul în care se va putea intra la festivaluri anul acesta.

Cum se va putea merge anul acesta la UNTOLD. Vaccinarea și testarea rapidă sunt cele două soluții cheie pentru organizarea marilor festivaluri din acest an. Asta dacă autoritățile vor accepta propunerea celor care se ocupă de UNTOLD și Neversea.

Cum se va putea merge anul acesta la UNTOLD

Eduard Chereji, organizatorul evenimentelor, a propus câteva metode pentru intrarea la festivaluri:

„Propunem trei metode: testare PCR sau testare rapidă, dovada vaccinării pentru cei care sunt vaccinați sau se vor vaccina și dovada anticorpilor, pentru cei care au trecut prin această boală“, a declarat acesta, conform AlephNews.

Chereji propune ca persoanele să se testeze la intrarea la eveniment, în fiecare zi a festivalului:

„În felul acesta am reduce riscurile aproape în totalitate. E important de știut că nu există realmente nicio măsură care să elimine în proporție de 100% orice fel de risc de infecție, dar noi trebuie să facem tot ceea ce depinde de noi pentru a reveni oarecum la o normalitate pe care cu toții ne-o dorim. Nu e complicat, pentru că participarea la festival presupune o serie de reguli“.

Pe lângă planul de restartare, care include soluțiile menționate anterior, organizatorul UNTOLD a precizat că, la discuțiile cu autoritățile din această săptămână, se va pune accent și pe „nevoia realizării unui grup condus la nivelul primului ministru care să poată aviza cât mai rapid propunerile pe care le avem noi. Și avem nevoie și de acea compensare pentru pierderile pe care industriile le-au suferit, atât noi, cât și industria HoReCa, în ultimul an“.

Într-o conferință de presă susținuță luni, 5 aprilie, premierul Florin Cîțu le-a cerut oamenilor „să aibă încredere că vom trece peste această perioadă” și că „vaccinarea e singura soluție”.

Șeful Guvernului a vorbit și despre revenirea la normalitate, spunând că acest lucru se va putea întâmpla de la 1 iunie.

Cookies