ȘTIRI

Cum se va face accesul la concertul Depeche Mode

In zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml si deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video. De asemenea, in caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie. Organizatorii atentioneaza publicul asupra faptului ca in cadrul show-ului se vor utiliza jocuri de lumini de mare intensitate. 

In zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in locatie.
Pentru a evita posibilele aglomerari, recomandarea organizatorilor este ca publicul sa tina cont de harta atasata si sa urmeze indicatiile de acces, in functie de zona pentru care si-a achizitionat bilete:

·              posesorii de bilete in zonele Gazon B, Tribuna 1 Vest si Tribuna Oficiala vor avea acces in locatie pe la intrarea din Str. Maior Coravu
·              posesorii de bilete in zona Gazon A vor avea acces in locatie pe la intrarea din Str. Pierre de Coubertin
·              posesorii de bilete in zona Tribuna 2 Est si Peluza Sud vor avea acces in locatie pe la intrarea din Bd. Basarabia

Bilete

Ultimele bilete pentru concert se mai gasesc in reteaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului, dar si la casele de bilete ale stadionului, dupa cum urmeaza:
– Marti – la casa de bilete din Bulevardul Basarabia 37-39, intre orele 10:00-18:00;
– Miercuri – la casa de bilete din Bulevardul Basarabiei in intervalul 10:00 – 15:00, iar la cele din Bulevardul Pierre de Coubertin si Strada Maior Coravu, intre orele 10:00 si 21:00.
Biletul achizitionat pentru acest concert permite accesul o singura data in stadion, pana la finalul programului. Cei care parasesc zona de concert si doresc sa reintre, vor fi nevoiti sa cumpere un bilet nou. Organizatorii nu incurajeaza prezenta copiilor la astfel de concerte din cauza sunetului extrem de puternic, insa daca parintii aleg sa vina alaturi de cei mici la eveniment, acestia vor avea acces in zona de concert doar in baza unui bilet valid.

Parcare 

Ca urmare a numarului foarte mare de spectatori asteptati la concertul de miercuri, pentru a ajunge la stadion organizatorii recomanda publicului utilizarea mijloacelor de transport in comun, insa persoanele care aleg sa vina cu masina proprie vor avea la dispozitie o parcarea supraetajata. Aceasta va putea fi utilizata doar dupa ora 17:00, contra unei taxe fixe de 15 lei, fiind necesar ca fiecare persoana din masina sa aiba deja biletul pentru concert achizitionat. Accesul se va face prin Bulevardul Basarabia, insa la plecare, pentru evitarea aglomeratiei ca urmare a fluxului foarte mare de spectatori, conducatorii auto vor fi indrumati catre un alt traseu, respectiv ruta Strada  Serbanica Vasile – Strada Cernauti, cu iesire in Bulevardul Chisinau. Parcarea dispune de un numar limitat de locuri, 1250 in total, prin urmare este indicat ca cei interesanti sa vina cat mai devreme daca doresc sa beneficieze de unul dintre ele.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button