Cum se promovează litoralul românesc: Animatoare sexy şi dansuri exotice, la târgul de turism VIDEO

de:
14 mart. 2013
6 Afișari
Cum se promovează litoralul românesc: Animatoare sexy şi dansuri exotice, la târgul de turism VIDEO

Înconjuraţi de peste 250 de firme din industria turismului, reprezentanţii Phoenicia Hotels & Resorts au încercat să atragă atenţia vizitatorilor de la Târgul de Turism al României cu animatoare sexy şi dansuri exotice. Metoda pare să fi dat rezultat având în vedere faptul că zeci de oameni s-au înghesuit, încă din primele ore, să le vadă pe tinerele animatoare, îmbrăcate sumar, unduindu-şi formele pe ritmuri antrenante. Compania promovează sejururi pe litoralul românesc, disponibile în cele cinci unităţi hoteliere din portofoliu: Hotel Majestic Mamaia, Phoenicia Holiday Resort, Hotel Majestic Jupiter, Hotel Perla Mamaia şi Hotel Majestic Olimp.

La acelaşi stand a venit şi primarul Constanţei, Radu Mazăre, îmbrăcat ca un gladiator disco, cu un coif cu pietre colorate, care imitau pietrele preţioase.

Phoenicia Hotels & Resorts oferă, pentru rezervările făcute pe perioada Târgului de Turism al României, reduceri de până la 500 de euro. Sejururile care beneficiază de această reducere de preţ sunt disponibile în perioada 24 mai – 23 iunie 2013, în cadrul Phoenicia Holiday Resort.

Sejururile la Phoenicia Holiday Resort încep de la 195 euro de persoană pentru un studio sau apartament tip 2, în perioada 24 mai – 15 iunie. Tariful este valabil pentru trei nopţi şi include mic-dejun şi prânz, dar şi şezlonguri la plajă. Cele mai scumpe pachete disponibile în această vară în cadrul unităţii hoteliere ajung până la 1.603 euro de persoană şi sunt valabile în perioada 16 iulie – 24 august, pentru apartamentele superioare tip 3. Preţul include demipensiune şi şezlonguri la plajă.

La Hotel Majestic Mamaia, pe perioada târgului de turism, se pot achiziţiona sejururi la preţuri reduse cu 25%. Serviciile incluse în preţurile sejururilor sunt: mic dejun şi prânz, în regim bufet suedez, cameră de bagaje, wi-fi, păstrare valori, acces la piscina descoperită pentru adulţi şi copii, umbrele şi şezlonguri la piscină, acces la aparatele de fitness de la piscină, loc de joacă pentru copii, acces la saună sau jacuzzi, jocuri de divertisment, program artistic şi animatori şi pătuţ pentru bebeluş, la cerere.

Preţurile la Hotel Majestic Mamaia încep de la 303 lei de loc în cameră pentru 3 nopţi de cazare în week-end (cu intrare joi sau vineri), cu mic-dejun inclus. Acest tarif este valabil în perioada 25 mai – 15 iunie şi în intervalul 1 septembrie – 15 septembrie. Cele mai mari preţuri la Hotel Majestic Mamaia sunt pentru sejururile de 14 zile, cu demipensiune. Aceste pachete au preţuri de până la 3.311 lei pentru un loc în cameră şi sunt valabile în perioada 16 iulie – 24 august.

La Hotel Perla Mamaia preţurile încep de la 90 lei de cameră, pe zi, în regim single, în perioada 1.05 – 30.05, cu mic-dejun obligatoriu, şi ajung până la 470 lei pe zi de apartament, în perioada 12 iulie – 18 august. Preţurile din perioada de vârf includ şi bonuri valorice de 50 de lei de persoană pe zi.

Preţurile sejururilor de la Majestic Olimp şi Majestic Jupiter încep de la 63 lei de persoană, în perioada 25 mai – 15 iunie, şi includ 20 lei pentru mic-dejun, şi ajung până la 175 de lei de persoană, în cameră single, sau 140 lei de persoană în apartament, în perioada 16 iulie – 20 august. Tarifele sunt valabile pentru sejururi de minimum trei nopţi.

La Târgul de Turism al României pot fi achiziţionate vacanţe la preţuri speciale, cele mai mici preţuri fiind disponibile pentru sejururile din Grecia, care se vând şi cu 1 euro.

Târgul de Turism al României se va desfăşoară, în perioada 14-17 martie 2013, în pavilioanele C1, C2, C3, C4, C5, C6 de la Romexpo. În cele șase pavilioane destinate evenimentului sunt peste 250 firme, din peste 25 de țări și peste 50 de zone turistice din România.

Târgul de Turism al României este deschis între orele 10.00 – 18.00, de joi până sâmbătă, iar duminică, accesul publicului este permis în intervalul orar 10.00 – 16.00.

Cookies