Cum se pregătesc elevii din țară pentru prima zi de școală

de:
05 sept. 2016
0 Afișari
Cum se pregătesc elevii din țară pentru prima zi de școală

La prima vedere, suntem tentați să credem că, în această perioadă, întreaga atenție a copiilor se îndreaptă spre achiziționarea rechizitelor potrivite, a ghiozdanului și a obiectelor necesare la școală. Ei bine, acele vremuri au “apus” de mult timp! Acum, în schimb, indiferent de vârsta pe care o au, elevii se străduiesc să găsească modalitatea perfectă prin care să iasă în evidență în fața colegilor în prima zi de școală.

 Cum reușesc să facă acest lucru? Elevii, în special cei de liceu, fac parada modei în careul școlii cu ținute extravagante, cât mai sexy, gadget-uri și accesorii de ultimă generație, precum și mașini care mai de care mai puternice. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că sunetul primului clopoțel din luna septembrie reprezintă, de fapt, un pretext pentru tinerii care își doresc să-și etaleze hainele de firmă, telefoanele scumpe și caii putere de sub capotă.

 În cele ce urmează vă prezentăm trei site-uri utile pentru persoanele care vor să se “echipeze” adecvat pentru noul an școlar!

 Inpuff.ro

Domnișoarele știu foarte bine cât de dificilă poate fi uneori alegerea ținutei pentru ziua în care își revăd colegii după vacanța de vară. Să opteze pentru un outfit clasic, cuminte, compus dintr-o pereche de blugi ori pantaloni și un tricou sau, dimpotrivă, să se orienteze spre un stil mai sexy, cu fustă scurtă și pantofi cu toc? În magazinul online inpuff.ro este disponibilă o gamă diversificată de îmbrăcăminte pentru damă, de la bluze și tricouri colorate, pantaloni de trening, fuste și colanți din piele ecologică, până la rochii office, sacouri cu imprimeuri și cămăși elegante, toate fiind potrivite pentru fetele cărora le place să fie mereu în pas cu moda.

 Supermisto.ro

Trecând de capitolul “vestimentație”, este momentul să aducem în discuție și accesoriile high tech pe care tinerii le folosesc în fiecare zi. Fie că este vorba despre căști sport performante, boxe portabile cu bluetooth, camere ip sau baterii externe powerbank, toate acestea sunt nelipsite din “ghiozdanul” oricărui elev pasionat de tehnologie și domeniul IT. Și de ce să nu fie scoase în evidență în timpul pauzelor dintre orele de la școală? Din dorința de a le oferi tinerilor, și nu numai, posibilitatea de a achiziționa aceste gadget-uri, magazinul online supermisto.ro le pune la dispoziție la prețuri avantajoase, cu o mulțime de reduceri.

 Autoatu.ro

Fără îndoială, cel mai cool accesoriu în rândul elevilor de liceu este mașina deținută, eventual făcută cadou de către părinți la împlinirea vârstei de 18 ani. În ultimii ani, deja a devenit o obișnuință în marile orașe din țară ca elevii să vină la liceu cu noile achiziții, de multe ori făcându-le concurență profesorilor la acest capitol. Pentru ca totul să meargă ca pe “roate”, orice mașină are nevoie de o revizie temeinică înainte, precum și de eventuale reparații în cazul în care este nevoie. Magazinul online AutoAtu.ro este ideal în acest sens, pentru că oferă clienților săi piese auto de calitate pentru toate mărcile de autoturisme. Orice comandă pe site, indiferent că vorbim despre plăcuțe frână pe AutoAtu.ro, kit-uri de distribuție, ulei de motor, casete de direcție, lichid de frâne etc., este livrată rapid și simplu, astfel că pregătirea mașinii pentru toamnă nu mai reprezintă o problemă.

 Așadar, nu rămâne decât să curgă notele de 10! 

Cookies