Cum se poate teleporta orice bucureștean de pe balconul lui din, să zicem, Berceni direct pe o plajă din Australia. 6 seriale pentru vară

15 iun. 2023
675 Afișari
Cum se poate teleporta orice bucureștean de pe balconul lui din, să zicem, Berceni direct pe o plajă din Australia. 6 seriale pentru vară
Cum se poate teleporta orice bucureștean de pe balconul lui din, să zicem, Berceni direct pe o plajă din Australia. 6 seriale pentru vară | Foto: Oana Titică

În fiecare iunie, bucureștenii intră în frenezia anuală care presupune că încercăm să înghesuim cât mai multe chestii DE VARĂ într-un timp cat mai scurt. De la grătare, terase, ieșiri, weekenduri la mare, festivaluri, toată lumea e într-o activitate și mahmureală continuă, care ne obosește, dar nu am schimba-o cu nimic.

Singurul dezastru al fiecărui început de vară este că nu suntem în concediu ÎNCĂ, dar visăm la el în timp ce încercăm să mergem la birou cu mare dificultate. Și că, oricât de vară ar fi, nu putem sta tot timpul la grătar.

Fix pentru astfel de seri din timpul săptamânii, când stai pe balcon cu un pahar improvizat de Hugo și te întrebi ce păcate ai avut în viața anterioară de trebuie să te trezești a doua zi la 6 dimineața să pleci VARA la muncă, VARA!!!!, pentru asta s-au inventat serialele care să te facă să te simți deja în vacanță sau care, măcar, să te ducă cu gandul în altă parte.1.

1. Wellmania

Celeste Barber, cunoscută internetului fiindcă parodiază foarte amuzant vedete și fotomodele făcând chestii gen yoga, joacă rolul lui Liv Healy în Wellmania.

Liv e un critic culinar din State căreia îi plac mâncarea, alcoolul, sexul și viața în general, care se întoarce în Sydney pentru aniversarea celei mai bune prietene din copilărie. La scurt timp, leșină, iar la controlul medical i se interzice să meagră înapoi în State până nu își pune sănătatea la punct, așa că Liv începe o succesiune de programe detox și, pe alocuri, jogging. Wellmania este extrem de funny și o să vă facă să vreți să simțiți pe o plajă în Australia, chiar dacă ne aflăm în Berceni la etajul 3 și vedem Sun Plaza pe geam.

2. Pam & Tommy

Pentru fanii anilor 90 – serialul este despre relația Pamelei Anderson cu Tommy Lee, cu accent pe scandalul din jurul celebrului sex tape, care i-a afectat reputația atât de mult actriței și despre cât de diferit s-a răsfrânt asta asupra Pamelei față de Tommy (‘People will high-five you on the streets, Tommy’, îi spune ea, iar când el îi explică ‘Pam, I’m on that tape, too’, ea îi răspunde ‘no, not like me you’re not’.)

Lily James în rolul Pamelei este minunată (cu machiaj și props este radical schimbată de la Lily James din The Guernsey Literary and Potato Peel Society, metamorfoză despre care make-up artiștii au spus că dura între 3 și 5 ore zilnic), însă adevărata Pamela Anderson a refuzat să vadă serialul.

3. Dollface

După ani de căutat un serial pentru gagici care să fie funny, relaxant și să prezinte relațiile de prietenie dintre femei așa cum sunt ele (măcar aproximativ), am găsit această comoară care se numește Dollface. Protagonista Jules Wiley (Kat Dennings) este părăsită brusc de iubitul cu care fusese timp de 5 ani și încearcă să își reia prieteniile vechi în Los Angeles, în timp ce se apropie de 30 de ani și încearcă să își dea seama ce vrea să facă cu viața ei.

4. WandaVision

Wanda Maximoff, personajul Marvel interpretat de Elizabeth Olsen (Scarlet Witch, care poate să folosească Chaos Magic) este într-un mariaj aparent perfect cu synthezoidul Vision, iar cei doi locuiesc într-un orășel liniștit de provincie. Aparent – fiindcă la scurt timp după mutarea lor încep să apară elemente străine care îl fac pe Vision să își pună întrebări legate de intențiile Wandei și situația se schimbă dramatic.

5. The Diplomat

O variantă de House of Cards fără partea de psihopatie, The Diplomat are în centrul acțiunii cuplul Wyler, jucat de Keri Russell și Rufus Sewell. Kate Wyler este o ambasadoare cu experiență în Orientul Mijlociu, pe care președintele o mută în schimb la Londra, pentru a-i putea modela cariera politică ulterior.

6. 2 Broke Girls

Dacă vă e dor de un sitcom ca în vremurile bune, 2 Broke Girls e răspunsul. Două chelnerițe tinere și frumoase, Max (Kat Dennings, din nou) și Caroline (Beth Behrs) încearcă să trăiască de pe o zi pe alta în New York, lucrand la un restaurant care le enervează și locuind într-un apartament în care țin inclusiv un cal și unde sunt vecine cu Sophie, o gagică din Polonia jucată incredibil de Jennifer Coolidge. O să radeți mult și o să vă facă să uitați că (și voi) trebuie să mergeți la muncă a doua zi.

Succes!

Nota B365.ro – Tot Oana, mai jos:

Cookies