Cum se iubeşte în Bucureşti. GALERIE FOTO de Dragobete

de:
24 feb. 2014
3 Afișari
Cum se iubeşte în Bucureşti. GALERIE FOTO de Dragobete

„Dincolo de căsătoriile formale de o zi, care au loc în data de 14 februarie, sau de florile și mesajele de iubire care se transmit de Dragobete, dragostea este prezentă pe străzile Bucureștiului în mod constant fără ca oamenii care au sufletele pline de fericire să aștepte o zi anume sau un anotimp preferat. O incursiune pe străzile Bucureștiului este relevantă în acest sens”, explică Cătălin Fudulu, fotograful care a realizat imaginile prezentate mai sus.

 Pentru mai multe imagini, derulaţi Galeria Foto

 ________________________

Catalin Fudulu este doctor în istorie al Universității din București şi, din anul 2012, artist al Federației Internaționale de Artă fotografică. A vernisat până în prezent trei expoziții personale de fotografie și a participat la peste 60 de expoziții de grup în 19 țări din Europa și SUA.

Spune despre Bucureşti că este „locul în care străzile și clădirile cu iz modern îi duc mai departe farmecul, fiind martorele în timp ale unor evenimente de importanță locală, națională sau internațională. Furnicarul de oameni de pe străzi are uneori un amalgam de tușă de Orient și Occident, iar, într-un asemenea spațiu, numai cine nu este atent nu are la ce să privească.”






CITEŞTE ŞI:  TOP 15 Cele mai frumoase fotografii din Capitală. Bucureştiul (te) iubeşte- de Irina & Robert.

Cookies