Cum se fură taxa de pod peste Dunăre. Explicaţiile fostului şef al CNADNR. VIDEO

de:
18 aug. 2015
0 Afișari
Cum se fură taxa de pod peste Dunăre. Explicaţiile fostului şef al CNADNR. VIDEO

Costache a explicat, pas cu pas, în exclusivitate pentru TVR, cum suntem furaţi la Giurgiu, când traversăm podul spre bulgari, sau la Feteşti, în drum spre litoral. Fostul director a făcut, luni seară, noi dezvăluiri.

„Nu mă simt în pericol, nu am de ce. Am probe pentru tot ce zic”, a susţinut Liviu Costache, care a precizat că nu a sesizat DNA, însă procurorii se pot autosesiza.

„Mi s-a reproşat, subtil, prin intermediari, că fac prea multe controale”, a declarat fostul director general şi comercial la Compania de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale. „Am fost avertizat: ai grijă, te vor da afară! Am o sursă care m-a sunat şi mi-a spus că mă va ajuta”, a mai spus Liviu Costache.

Fostul director în cadrul CNADNR a declarat că a sesizat neregulile în cadrul companiei şi că speră ca DNA să se autosesizeze. El a explicat că, în prezent, se află în concediu de odihnă, şi că în organigrama Companiei postul său de director comercial a fost desfiinţat.

„Eu am sesizat (neregulile) în cadrul companiei că aşa mi s-a părut normal. E un lucru bun (controlul dispus de Ministerul Transporturilor). Dl Goga a depus la ministru acum o lună un raport. Nu am sesizat DNA. Dar pot să se autosesizeze… Nu mă simt în pericol, nu am de ce. Am probe pentru tot ce zic. Plus colegii care mă susţin. În instanţă nu cred că o să fie probleme. În 2011 am fost înlocuit din acestă cauză, pentru controale. Am fost avertizat, ai grijă, te vor da afară. Am o sursă care m-a sunat şi mi-a spus că mă va ajuta”, a mai declarat Liviu Costache.

Cookies