BAZAR

Cum se fură bicicletele în Bucureşti: nici curtea casei nu mai este sigură VEZI VIDEO

Un filmuleţ trimis pentru realitatea.net de un păgubit arată cum poate să-ţi dispară bicicleta în câteva secunde, chiar din faţa casei.  „Mi-au furat bicicleta ieri. Mi-o cumpărasem de curând şi muncisem ceva ca să-mi permit (a costat cam 1000 euro). Era legată cu un antifurt gen shufa cu cifru + blocator de disc pe frână faţă (de asta a şi căzut hoţul când a încercat să plece pe ea), în curtea firmei la care lucrez, în zona Izvor – Bd Natiunile Unite.

A tăiat în câteva secunde antifurtul cu un cleşte „gură de lup”, cumpărat probabil de prin piaţă şi dus a fost. Măcar mi-au mai trecut nervii şi m-a facut să râd isteric când l-am vazut pe filmare cum cade pentru că nu a văzut blocatorul de disc.

Ca semne distinctive ale biclei, în caz că o vede cineva pe undeva: – culoare negru mat, cu 2 stickere GoPro lipite pe cadru – furcă cu jambe aurii – blocator suspensie pe ghidon – cauciucuri slick groase Kojak – antifurturi la roţi şi la şa, care previn desurubarea acestora”, se plânge păgubitul.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button