Aleea exhibiţioniştilor gay: sex în boscheţii de la Unirii VIDEO

de:
18 iun. 2011
211 Afișari
Aleea exhibiţioniştilor gay: sex în boscheţii de la Unirii VIDEO

În miezul zilei, terenul din spatele Bibliotecii Naţionale a României este plin de viaţă, în ciuda peisajului abandonat. Bărbaţi în toata firea îşi caută de lucru prin boscheţii care au luat în stapânire terenul dintre Bulevardul Unirii şi Pasajul Mărăşeşti. Mulţi stau şi-aşteaptă, lăsând senzaţia că admiră verdele copacilor crescuţi strâmb. La apariţia agenţilor Poliţiei Locale a Municipiului, ajunşi în zonă pentru o simplă verificare în urma sesizărilor, locul mai că devine pustiu iar iubitorii de natură se împrăştie ca la un semn. „Eram aici să-mi fac nevoile. Am tras masina în faţă că mă scăpam pe mine”, îşi explică prezenţa un bărbat traspirat care cu puţin timp în urmă stătea pe unul din bolovanii din centrul „parcului ” sălbatic. La 50 de metri distanţă, pe cărările care se pierd prin tufişuri, un ins trecut demult de prima tinereţe rătăcea. „Mi-am pierdut telefonul, dom’le!”, urlă acesta înainte ca oamenii legii să-l întrebe ceva. Nu a putut preciza zona exactă atunci politiştii locali s-au oferit să-l ajute în căutari. A ales însă să o rupă la fugă atunci când s-a trezit la o distanţă considerabilă de echipaje.

Cărările din „parcul” sus-amintit sunt bătătorite, semn ca dincolo de peretele de verdeaţă e activitate mai tot timpul. În partea dinspre piaţa Alba-Iulia, ici-colo sunt mici poieniţe înconjurate de boscheţi stufoşi, cu iarbă culcată la pământ. Pe jos, servetele umede folosite, ambalaje de prezervative şi chiştoace de ţigări.

Cele două persoane legitimate de Politiştii Locali ai Municipiului Bucureşti riscau o amendă usturătoare, de până la 1.000 de lei, în baza legii 61/1991 în cazul în care erau surprinse în timpul unui act sexual. Potrivit articolului 3, constituie contravenţie săvârşirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare de natura sa provoace indignarea cetatenilor.

Cookies