BAZAR

Cum se descrie Monica Gabor pe site-ul său:comoară naţională şi o personalitate din istoria României

Fosta „scorpie de la Izvorani” a considerat ca Romania e prea mica pentru ambitiile ei, dupa cum a declarat in urma cu ceva timp, si a plecat in cautarea celebritatii mondiale, pe „taramul fagaduintei”. Ajunsa acolo, Moni si-a dat seama ca in SUA nu devii star peste noapte, concluzie la care ajung si cei 30.000 de tineri care, conform statisticilor, invadeaza Los Angelesul in fiecare an tanjind dupa o cariera la Hollywood, potrivit wowbiz.ro.

Ea s-a reorientat apoi si s-a dedicat unui domeniu pe care l-a studiat si pe bancile facultatii, fiind acum promotor al bauturii Mister Pink, fabricata de una dintre firmele iubitului ei chinez. Bugetul pe care iubitul ei i l-a pus la dispozitie pentru promovarea licorii i-a inlesnit integrarea intr-un anturaj de vedete de categoria „B” din America, cum ar fi Lindsay Lohan sau LaToya Jackson.

Conform aceleiasi surse, postura de iubita de miliardar si asocierea cu starurile de la Hollywood pare insa ca i-au accentuat divei trasaturi de caracter care o plaseaza intr-o postura jenanta.

Pe site-ul ei, monicagabor.com, la rubrica „biografie”, scrie ca vedeta este „un model realizat, pretuit in Romania ca o comoara nationala” sau ca „si-a consolidat statutul de celebritate internationala iar acum este una dintre cele mai cunoscute personalitati din istoria Romaniei”.

Tot pe site-ul monicagabor.com se precizeaza ca populatia din Romania are o obsesie pentru bacauanca si pentru viata ei de zi cu zi, iar camerele de luat vederi ii urmaresc orice miscare. Monica Gabor se mai descrie pe site-ul oficial ca fiind „un star de televiziune” sau „cel mai faimos şi de succes model şi personalitate media din Romania”.

Click pe imagine pentru mărire.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button