Cum se atribuie parcările de reședință în Sectorul 3. Primăria a făcut anunțul

18 feb. 2021
232 Afișari
Cum se atribuie parcările de reședință în Sectorul 3. Primăria a făcut anunțul

Primăria a anunțat cum se atribuie parcările de reședință în Sectorul 3, precizând că în acest sens se va respecta regulamentul în vigoare.

Primăria Sectorului 3 anunță faptul că informațiile cu privire la calendarul atribuirii locurilor de parcare pot fi obținute de pe site-ul www.primarie3.ro, secțiunea „Anunțuri parcări”.

 

”Locurile de parcare de reședință se repartizează în conformitate cu prevederile Regulamentului privind licitația/atribuirea locurilor din parcările de reședință de pe raza Sectorului 3 al Municipiului București, aprobat prin HCLS 3 nr. 16/29.01.2018 și modificat prin HCLS 3 nr. 175/28.03.2019.

Persoanele interesate pot accesa de acasă Sistemul Informatic de Gestiune a Parcărilor (GIS) postat pe site-ul Primăriei Sectorului 3, (https://parcari3.ro:8443/parcari) atât pentru a depune o cerere, cât și pentru a actualiza informațiile.

Actele necesare sunt: Copie C.I.; Copie după certificatul de înmatriculare al autoturismului (talon); Copia poliței de asigurare tip RCA; Copie ITP; Copie după contractul de comodat al autoturismului, dacă este cazul; Certificat de încadrare în grupa de handicap locomotor, dacă este cazul.

Regulamentul privind licitația/atribuirea locurilor din parcările de reședință de pe raza Sectorului 3 al Municipiului București, aprobat  prin HCLS 3 nr. 16/29.01.2018 și modificat prin HCLS 3 nr. 175/28.03.2019, poate fi consultat pe site-ul Primăriei Sectorului 3, www.primarie3.ro”, se arată în comunicatul Primăriei Sectorului 3.

Recent, Primăria Sectorului 4 a anunţat pe SICAP licitaţie pentru un acord cadru, pe trei ani, pentru întreţinerea şi mentenanţa străzilor, aleilor şi parcărilor, având o valoare totală estimată de 297.512.030 lei. Criteriul de atribuire îl reprezintă preţul cel mai scăzut.

În Sectorul 1,  proiectul privind digitalizarea atribuirii parcărilor de reşedinţă a fost respins în şedinţa Consiliului Local pentru a doua oară.

Cookies