Cum se alege şcoala potrivită pentru copil

de:
22 feb. 2014
2 Afișari
Cum se  alege şcoala potrivită pentru copil

Înscrierea la școală ar trebui, însă să se facă atunci când copilul este pregătit pentru a face trecerea de
la grădiniță spre școala primară și când părintele a înțeles care îi sunt opțiunile și ce i se potrivește cel mai bine copilului său, susţin specialiştii. În acest demers, o consultare directă a ofertelor educaționale și o discuție cu reprezentanții școlilor private din București reprezintă nu doar o oportunitate, ci și o necesitate.

Patru școli private din București – Avenor College, British School of Bucharest, International British School of Bucharest, International School of Bucharest, Şcoala Metropolitană ARC- își vor prezenta oferta educațională pentru anul 2014-2015, miercuri 26 februarie 2014, începând cu ora 17:00, în Strada Popa Soare nr.63 (sediul Acorns British Style Nursery).

Părinții interesați să afle mai multe informații, să adreseze întrebări în discuții unul la unu, sunt invitați să se înscrie prin email – [email protected]/ [email protected]
, sau telefon – 0788 418 186 până marți, 25 februarie 2014.
Acorns British Style Nursery este prima organizație din domeniul educaţiei din România certificată Investor in People şi a fost premiată cu Every Child Matters Standards Award 2011-2014.

Cookies