Cum scapă Piedone de o cheltuială de 2.000 de euro lunar. Cine îl ajută GRATIS

10 apr. 2021
220 Afișari
Cum scapă Piedone de o cheltuială de 2.000 de euro lunar. Cine îl ajută GRATIS

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, scapă de o cheltuială de 2.000 de euro lunar după ce o firmă dintr-un alt sector îi împrumută gratuit o schelă.

Primarul a explicat pe pagina sa de Facebook cum scapă de o cheltuială de 2.000 de euro lunar.

Acesta a precizat că ajutorul vine de la o firmă care nu își desfășoară activitatea pe raza Sectorului 5, dar care s-a oferit să ofere o soluție în privința unui bloc care reprezintă un pericol pentru cetățeni.

”La apelul făcut de Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, prin intermediul Serviciului Relații cu Mass-Media, dar și pe rețelele de socializare, pentru a soluționa temporar situația blocului aflat pe Prelungirea Ferentari, care din cauza degradării fațadei s-a transformat într-un real pericol pentru locuitorii din zonă și nu numai, o companie privată, care nu își desfășoară activitatea pe raza Sectorului 5 s-a oferit să ofere soluția pentru îndepărtarea pericolului existent”, precizează Piedone.

Mai exact, societatea comercială a pus la dispoziție o schelă de protecție pentru a stopa eventualele bucăți din fațada blocului care riscă să se prăbușească pe trotuar. Mai mult, pericolul era cu atât mai mare cu cât la parterul blocului își desfășoară activitatea mai multe magazine.

Prin acest ajutor, Primăria Sectorului 5 a făcut o economie de aproximativ 2.000 de euro pe lună, cât ar fi costat montajul și închirierea schelei.

Reparația intră în atribuția Asociației de Proprietari

”Menționăm că obligativitatea de a repara fațadele blocurilor revine Asociațiilor de Proprietari, care și sunt direct răspunzătoare în eventualitatea în care se întâmplă accidente nedorite”, a mai scris Piedone.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a dispus Direcției Corpul de Control al Primarului să verifice de îndată dacă blocul respectiv este înscris în programul de reabilitare termică a locuințelor. Edilul a solicitat ca în cazul în care acest bloc nu este încă înscris, să se facă acest demers în perioada imediat următoare, prin aducerea documentației necesare la Primăria Sectorului 5.

 

 

 

Cookies