BAZAR

Cum să trimiţi un colet în siguranţă

Pe langa faptul ca serviciul este destul de ieftin, coletele ajung in siguranta la destinatie, chiar la usa destinatarului. Exista firme de expeditie care trimit coletele la sediul lor din tara respectiva, in cazul nostru Germania, si atunci destinatarul trebuie sa piarda timp pentru a ridica pachetul, si sa isi asigure si transportul pana acasa.

Firma de transport persoane https://zgr.ro/, ofera si servicii de transport colete, si dispune de dotarile necesare pentru a transporta eficient si in siguranta orice colet catre Germania, fie la adresa destinatarului fie intr-o locatie stabilita de comun acord.

Datorita preturilor mici si serviciilor de calitate, aceasta firma de transport persoane si colete din Romania catre Germania si invers, se bucura de popularitate si este laudata de mii de clienti multumiti.

Tot ce trebuie sa faci pentru a trimite un colet, este sa te asiguri ca pachetul tau este bine sigilat. Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa trimiti un colet in siguranta:

Alege materialele potrivite

Cutii noi sau usor folosite – Cutiile uzate se pot descompune sub o greutate mare.
Containere special concepute – Pentru articole fragile, cum ar fi farfuriile, trebuie sa folosesti o cutie speciala.

Hartie, invelis cu bule – Aceste materiale vor impiedica deplasarea sau ruperea bunurilor. Ziarul este o optiune, dar hartia alba rigida de impachetare nu se indoaie la fel de repede.

Foloseste cutii cu dimensiunea corecta

Incepe din partea de jos – Alege o cutie mai mare decat elementul pe care il expediezi. Pune un strat gros de hartie sau invelis cu bule in partea inferioara a cutiei. Impacheteaza cele mai grele articole, urmate apoi de cele mai usoare.

Pune hartie sau bile din vata in spatiul ramas in jurul obiectului impachetat. Inainte de inchidere, adauga un strat de umplutura in partea de sus.

Greutatea conteaza – O cutie plina nu trebuie sa fie mai grea de 30 de kilograme. Evita fortarea unei cutii prin umplerea ei peste masura. Presiunea poate duce la ruperea cutiei.

Sigilarea si etichetarea – Lipeste bine capacul. Plaseaza o eticheta de transport cu nume, destinatie si numar de telefon pe partea laterala a cutiei.

Coletul va ajunge in cateva zile in siguranta la adresa dorita. Daca este impachetat corespunzator, toate bunurile vor fi intacte la momentul deschiderii.

Serviciile de transport promit livrarea coletelor in siguranta, insa modul in care ambalezi pachetul depinde doar de tine. Iar daca trimiti obiecte fragile, esti responsabil de siguranta lor in cutie. Asigura-te ca imobilizezi toate obiectele, si ca folosesti materiale care evita spargerea sau deterioararea bunurilor.

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button