BAZAR

Cum sa-ti organizezi online nunta in Bucuresti in 4 pasi

1. Alegeti locatia de nunta mai intai

 

Imediat ce data nuntii este stabilita, urmatorul pas este alegerea restaurantului in Bucuresti. In mod obisnuit, o astfel de alegere se face cu cel putin un an inainte, mai ales daca aveti in minte un anume restaurant care este extrem de apreciat si pentru care multe cupluri “se lupta”. Majoritatea platformelor de organizare de nunti pun la dispozitia clientilor o serie de restaurante de top din Bucuresti, plus informatii despre meniuri si preturi, asa ca este destul de simplu sa alegeti doar ce va place si ce credeti ca s-ar potrivi gusturilor voastre.

 

2. Muzica da startul petrecerii de nunta

 

Fara doar si poate, nu concepem o nunta fara muzica si voie buna. Este momentul sa alegeti formatia de nunta, imediat ce lista cu invitati este gata si restaurantul de nunta este ales. Platformele de organizare de nunti ofera si posibilitatea de a alege o formatie de nunta sau un DJ, in functie de ofertele muzicale si preturile pentru astfel de servicii. Un sfat de care sa tineti cont ar fi sa mergeti la o sesiune live cu trupa de nunta aleasa, sa va puteti convinge, daca mai este cazul, ca alegerea facuta este una fericita.

 

3. Nu uitati de fotografi si videografi

 

Fotografii si videografii de nunta sunt extrem de importanti, sunt cei care dau viata amintirilor magice si cei care sunt printre martorii frumoasei voastre povesti de nunta. Drept urmare, urmatorul pas ar fi sa alegeti serviciile acestea, pe langa furnizorii deja stabiliti pentru nunta. Se stie ca portofoliul unui fotograf prezinta in detaliu talentul acestuia si este un ajutor in plus sa luati o decizie corecta. Sunt sute de fotografi talentati in Bucuresti, majoritatea cu lucrari prezentate pe site-urile personale sau pe canalele social media, asa ca, puteti alege dupa bunul plac cu un simplu click.

 

4. Catering, artificii, poate si un somelier

 

Fiecare detaliu conteaza atunci cand vine vorba de aranjarea unui eveniment special cum este nunta in Bucuresti. Astfel ca, odata ce majoritatea serviciilor au fost alese, viitorii insuratei se pot gandi si la alte aspecte legate de nunta, cum ar fi momentele speciale dedicate invitatilor. Un foc de artificii la nunta, de exemplu, poate fi o alegere excelenta pentru prietenii vostri si un moment unic care sa contureze petrecerea intr-un mod inedit. Iar pentru un plus de rasfat, va puteti gandi si la serviciile unui somelier.

Intreaga organizare a unei nunti in Bucuresti poate fi la doar cateva click-uri distanta cu ajutorul platformelor de specialitate, asa cum este FunPlan.ro, care ofera pas cu pas ajutorul necesar celor dornici sa se casatoreasca.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button