Cum să te Bucuri la Maximum de City Break-ul Tău în Dubai (P)

04 oct. 2021
25 Afișari
Cum să te Bucuri la Maximum de City Break-ul Tău în Dubai (P)

Dacă eşti în căutarea unei destinaţii turistice perfecte pentru un city break trebuie să iei în considerare Dubaiul! 

Întrucât este o locaţie renumită în întreaga lume, vei găsi numeroase oferte city break-uri şi vacanţe în Dubai şi vei avea de unde să alegi exact ceea ce îţi doreşti, în funcţie şi de buget!

Aici vei beneficia de condiţii de cazare excelente, vei putea face cumpărături incredibile, te vei putea bucura din plin de soare şi, totodată, ai o mulţime de lucruri de făcut. Atracţiile turistice din Dubai sunt nenumărate şi, din nou, ai de unde să alegi exact ceea ce îţi doreşti! În plus, pe lângă plajele superbe şi hotelurile magnifice, te vei putea bucura din plin de ospitalitatea şi tradiţiile arabe!

Ca obiectiv turistic şi destinaţie de vacanţă însorită, Dubaiul câştigă detaşat! Iată de ce!

Aici poţi vedea cea mai înaltă clădire din lume

Burj Khalifa este una dintre cele mai înalte clădiri din lume. Aceasta este vizibilă din orice punct din oraş şi, în zilele senine, chiar şi de la 95 km distanţă! De asemenea, la înălţimea de 555 de metri găzduieşte o punte panoramică. Şi, dacă vrei o sesiune de cumpărături imposibil de uitat, nu rata Dubai Mall care se afla la picioarele acestei clădiri impunătoare. 

Vei putea vedea Burj Al Arab

Cu siguranţă ai auzit de clădirea în formă de pânză din Dubai! Aceasta este pentru Dubai ceea ce este Turnul Eiffel pentru Paris – emblema oraşului! Aceasta găzduieşte un hotel de şapte stele faimos în întreaga lume pentru lux şi opulenţă. Este un hotel cu 60 de etaje şi o înălţime de 321 m (în 1999 fiind cel mai înalt hotel din lume) ridicat pe o insulă artificială. Hotelul este dotat cu propriul helipad şi o flotă de limuzine Rolls Royce, iar turiştii sunt fermecaţi de designul interior în care predomină decoraţiile cu foiţe de aur, candelabrele de cristal, covoarele lucrate manual, fântânile somptuoase şi multe de decoraţii uimitoare pe care este puţin probabil să le mai poţi vedea în alte locuri. 

Vei fi fascinat de Madinat Jumeirah

Şi, dacă tot ai ajuns lângă Burj Al Arab, nu poţi trece nepăsător pe lângă Madinat Jumeirah – o reproducere modernă a unui sat arab tradiţional. Aici vei găsi o piaţă, căi navigabile marcate de palmieri şi mai multe hoteluri şi vile cu arhitectură şi design specific deşertului. Pe timp de noapte, luminile romantice transformă locaţia într-o adevărată feerie!

Prin urmare, dacă vrei să descoperi cultură, tradiţiile şi farmecul civilizaţiei arabe, vizitează la pas Madinat Jumeirah!

Traversează Dubai Creek cu abraza şi descoperă Deira sau Bur Dubai

Dacă vrei să te bucuri şi mai intens de cultură şi tradiţiile arabe şi ai ajuns în Dubai, trebuie să traversezi Dubai Creek cu o barcă tradiţională din lemn numită abrază şi să vizitezi Deira sau Bur Dubaiul! Aici poţi achiziţiona diverse suveniruri din aur, condimente şi articole vestimentare şi îţi vei putea exersa din plin capacitatea de a negocia!

Vei fi fascinat de istoria emiratului

Dubaiul este o destinaţie de vacanţă apreciată şi de iubitorii de istorie! Dacă te numeri printre ei, trebuie să vizitezi Muzeul Dubai din Al Fahidi care, pe lângă faptul că este cea mai veche clădire din oraş, îţi va prezenta istoria fascinantă a emiratului! Apoi poţi lua taxiul pentru o plimbare la Muzeul Etihad din Jumeirah unde vei afla informaţii incredibile despre formarea Emiratelor Arabe Unite.

Poţi face excursii prin deşert

Dubaiul este un oraş turistic în continuă modernizare, în vreme ce deşertul vast care îl înconjoară nu se schimbă niciodată! Chiar dacă vântul modelează dunele în fiecare zi, acesta, în esenţă, rămâne acelaşi de sute de ani.

Vei putea alege din numeroase oferte de excursii prin deşert, de la cele pline de aventura off-roading, la cele educaţionale din care poţi învăţa lucruri foarte interesante. 

Cookies