Cum să rotești sau să întorci un clip video în Filmora

de:
03 sept. 2020
23 Afișari
 Cum să rotești sau să întorci un clip video în Filmora

Chiar daca esti un incepator, aceste programe de editare video, pe care le gasesti cu usurinta pe internet, sunt usor de folosit si nu necesita experienta, putand fi folosite de oricine. Dintre acestea, cel mai usor de folosit este insa Filmora9. Nu ai nevoie de cunostinte avansate pentru a-l folosi, fiind ideal pentru incepatori.

Cu Filmora orice persoana poate invata cum sa editeze un video in cel mai scurt timp posibil, indiferent ca vrei doar sa-l rotesti sau sa faci editari video mai avansate. Nu trebuie sa fii un profesionist in editare video pentru a folosi Filmora9, un soft care vine atat in varianta gratuita, cat si cu plata, in functie de modul in care doresti sa il folosesti. Pentru un incepator insa, varianta gratuita este cea indicata. Filmora este compatibil atat cu sisteme de operare Windows, cat si cu Mac sau Linux.

Wondershare Filmora este un video editor care te va ajuta sa „repari” cu usurinta un clip care pare compromis. Astfel, cu ajutorul acestui editor video poti realiza o compilatie video de calitate, fara a renunta la clipurile filmate cu susul in jos sau pe verticala. Iar la final, te asiguram ca videoclipul editat de tine va arata ca unul profesionist.

Iata cum poti sa rasucesti sau sa rotesti usor un video in Filmora9:

Rotirea sau rasucirea unui video in Filmora este foarte usor de realizat, indiferent de experienta pe care o ai. Trebuie doar sa urmezi cativa pasi simpli:

1. Deschide Filmora9 si selecteaza File -> New Project. Alege apoi rezolutia pe care doresti ca videoclipul sa o aiba (cea mai comuna este 16:9) si incarca videoclipul din calculator, pe care vrei sa-l editezi.

2. De aici totul este foarte simplu. Da dublu click pe videoclip si deschide optiunea “Transform”. Pentru a roti videoclipul foloseste prima optiune “Rotate”. Trage de bila alba pana cand videoclipul ajunge in pozitia dorita de tine.

In schimb, pentru a rasuci un video, foloseste optiunea “Flip”. In acest fel, vei putea aranja filmarea in asa fel incat sa para ca a fost filmat totul in oglinda.

3. Acum nu iti mai ramane decat sa salvezi videoclipul editat in calculator. Pentru asta trebuie sa apesi pe “Export” si apoi sa alegi formatul pe care doresti ca videoclipul sa-l aiba.

 

Cookies