BAZAR

Cum să îți îmbunătățești designul camerei cu lenjeriile de pat (P)

Lenjeria de pat trebuie să fie nu numai confortabilă, ci să se și potrivească cu stilul pentru care tu ai optat în decorarea dormitorului. Lenjeriile moderne, cu designuri minimaliste, sunt opțiunile pe care te poți baza indiferent că aspectul dormitorului tău este mai vintage sau mai contemporan. Finette.ro te așteaptă să descoperi o gamă variată de modele de lenjerii și nu numai, pentru ca dormitorul tău să arate ca unul desprins din reviste.

Ce tendințe trebuie să iei în considerare

În anul 2021, aspectul și atmosfera aerisită, spațioasă, a încăperilor, este mult dorită. Tendințele de decor merg pe nuanțe neutre, ca bejul, albul, cremul și eventual pe niște accente care să confere puțin contrast, cum ar fi elemente negre, gri sau o culoare vibrantă.

Lenjeria de pat poate să închidă sau să deschidă aspectul unui dormitor. Lenjeriile de bumbac albe, nu vor înceta vreodată să fie la modă. Impactul vizual pe care îl conferă o lenjerie albă, te face să te relaxezi, să te destresezi instant, fiindcă această non culoare aduce un echilibru psihic. Albul reprezintă curățenie, prospețime, te duce cu gândul la mirosul aerului din natură. Finette pune la dispoziția clienților, lenjerii de bumbac 100%, din materiale atent alese, de înalte standarde ale calității.

Modelele deosebite precum și calitatea superioară, fac din aceste lenjerii de pat, partea preferată din casă, fiindcă în ele-ți vei petrece orele de relaxare, precum și timpul din care te odihnești. Bumbacul este și va fi mereu unul dintre materialele preferate, fiindcă este durabil atât în fața timpului cât și în fața spălărilor repetate.

Lenjeriile albe sunt cele pentru care optează chiar și hotelurile, fiindcă aspectul lor se potrivește în orice context și nu încarcă vizual, fiind și mai ușor de curățat. Persoanele care simt că vor un plus de lux în patul lor, pot opta pentru lenjerii de pat albe cu modele, în combinație cu microfibra.

Alege lenjerii calitative pentru toată familia

Un somn odihnitor implică combinarea mai multor elemente, ca noaptea tu să nu te foiești supraîncălzindu-te sau să te simți incomodat de ceva. Lenjeriile de bumbac sunt hipoalergenice și sunt perfecte atât pentru sezonul cald, oferindu-ți răcoarea și prospețimea corpului mult dorită, dar sunt ideale chiar și în sezonul rece, acționând ca o barieră care menține căldura corporală în condiții optime.

Cei mici merită și ei lenjerii de la www.finette.ro, în special fiindcă se regăsesc pe site în modele diverse, cu animaluțe, prințese sau personajele din desenele cu care au copilărit, pentru ca orele de somn să fie așteptate și de ei cu drag.

Dacă totuși simți că vrei să optezi pentru lenjerii colorate, cu design-uri interesante, Finette este practic un univers online al lenjeriilor. Aici găsești orice este pe gustul tău, iar o lenjerie colorată poate face un dormitor să fie și mai primitor atunci când te întorci obosit acasă. Somnul într-o lenjerie Finette va fi ca momentul zilei în care ai parte de confortul și relaxarea unui masaj.

Pentru a comanda sună la 0770213601, de luni până vineri între orele 08:00-16:00.

finette.ro@gmail.com


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button