BAZAR

Cum sa inveti mai usor pentru examenul auto cu ajutorul i-drpciv.ro

Indiferent de domeniul de activitate actual sau viitor, indiferent de planurile personale sau de cariera, ideea de a avea un permis de conducere nu poate fi considerat un impediment ci mai curand o utilitate. Daca ati ajuns in momentul in care vreti un carnet de sofer pentru categoria B, atunci trebuie sa incepeti sa parcurgeti setul de chestionare auto de pe site-ul i-drpciv.ro.

Aici gasiti peste 1500 de intrebari grupate in sute de teste pe diferite arii de competenta. In plus pe site gasiti si informatii auxiliare extrem de utile pentru orice sofer incepator sau pe cale sa devina sofer.

Cum si cand sa te apuci de chestionarele auto?

In primul rand, in niciun caz sa nu incerci sa ingrasi porcul in ajun si sa faci pe zmeul, sa vrei sa completezi sute de chestionare in maxim o saptamana doua. Mai bine te apuci din timp si iti aloci zilnic 15-20 de minute, 30 de minute in care sa accesezi site-ul www.i-drpciv.ro si sa incerci sa-ti testezi abilitatile si cunostintele.

Mai mult decat atat, atunci cand incepi sa lucrezi la la chestionarele auto de pe site, pentru a le invata, exista cateva elemente de care trebuie sa tii cont pentru a putea asimila cat mai bine informatiile.

Metode pentru a invata eficient cu ajutorul platformei i-drpciv.ro

Totul pleaca de la pasiune, nevoie sau pur si simplu motivatia. Cea mai buna metoda pentru a va pastra motivatia activa este sa notati pe o foaie si sa o lipiti langa calculator sau laptop si atunci cand v-ati plictisit de teste sa cititi acolo:

  • Vreau carnet de sofer sa am independenta in trafic;

  • Vreau carnet de sofer sa scap de taximetristii indolenti;

  • Vreau permis auto sa merg la munte sau la mare cand si cum vreau eu;

Pot fi aceste motive sau altele, voi stiti cel mai bine ce va inspira, ce va doriti. Apoi, pentru a putea invata cat mai bine, locul de studiu pe care il alegeti este deosebit de important. Daca stiti ca nu va puteti concentra acasa, mai bine folositi orele pe care vi le ofera scoala de soferi si mergeti acolo la studiu.

De asemenea, pentru a putea avea o putere de concentrare cat mai mare este necesar sa va pregatiti si organismul, adica sa aveti minim 8 ore de somn inainte de a va apuca de testele drpciv – Nu incercati sa le faceti seara tarziu cand sunteti obosit pentru ca nu o sa dati randament sau mai rau, poate o sa reusiti sa completati chestionarele auto dar din cauza oboselii sa nu procesati corect informatia acumulata si sa uitati raspunsurile corecte.

Sper ca sfaturile noastre v-au fost de ajutor si sa ne vedem cat mai curand in trafic!


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button