Cum sa gasesti service-ul auto potrivit pentru tine?

de:
08 ian. 2020
1 Afișari
Cum sa gasesti service-ul auto potrivit pentru tine?

E extrem de dificil sa gasesti un service auto unde sa porti merge cu incredere stiind ca toti mecanicii se pricep la ce au de facut, pot identifica usor problema masinii tale si o pot repara destul de repede, si mai ales un service unde sa nu te vei simti inselat de preturile manoperei sau de calitatea pieselor montate pe masina ta.

Daca esti intr-un alt oras si nu sti exact la ce service auto sa mergi, analizeaza-ti foarte atent toate optiunile inainte de alege service-ul unde sa iti duci masina. Iata cateva criterii care te pot ajuta sa gasesti service-ul potrivit pentru tine:

1. Review-urile

Google e prietenul tau, si poti gasi acolo foarte multe review-uri de la alti clienti. Si pe Facebook iti poti face o idee despre calitatea serviciilor oferite, iar daca ai niste cunostinte care au fost deja acolo si iti pot face o recomandare, cu atat mai bine.

2. Proximitatea

Cu siguranta ca toti am prefera un atelier care sa fie cat mai aproape de noi si foarte usor accesibil, dar daca in zona in care nu locuiti nu gasiti nici un service auto ok va puteti deplasa si pana in partea cealalta a orasului, nu?

3. Preturile

Preturile sunt foarte importante oricand avem o problema la masina. E adevarat ca in multe cazuri nu avem ce sa facem si trebuie sa platim un pret anume pentru piese si manopera, insa de multe ori putem gasi variante mai ok cu o simpla cautare si cateva intrebari. Atentie insa, nu tot ce este mai ieftin este si mai bun.

4. Expertiza mecanicilor

Cheia succesului pentru orice service auto este echipa de mecanici si expertiza lor. Nu cred ca ti-ai dori sa iti duci masina intr-un service in care mecanicii nu isi pot da seama ce problema are si nu par sa stie nici cum sa monteze anumite componente pe masina.

5. Echipamentul din service

Aparatura din service este si ea foarte importanta pentru alegerea atelierului potrivit. Un service auto cu aparatura moderna, care este foarte bine organizat si curat, este cu siguranta un indiciu ca serviciile oferite acolo sunt de calitate.

6. Supravegherea interventiilor

Daca exista posibilitatea de a supraveghea reparatiile auto sau inspectia bineinteles ca v-ati dori sa mergeti la un service unde toate lucrarile se pot desfasura chiar sub ochii tai.

7. Respectarea programarilor

Timpul este mai important ca niciodata acum. Nimeni nu si-ar dori sa intarzie la servici sau la vreo intalnire importanta, de aceea respectarea programarilor este foarte importanta si spune multe despre profesionalismul unui service auto.

La final trebuie sa stiti ca nu orice service auto poate repara toate tipurile de masini, de aceea va indicam sa gasiti acele service-uri specializate pe marca dumneavoastra.

Sunt si cateva service-uri multibrand care va pot ajuta indiferent de masina, insa noi va recomandam sa mergeti la un service auto specializat pe un anumit producator auto.

 

Cookies