Cum să fii la curent cu ofertele săptămânale Lidl? Află cum poți accesa revistele Lidl de oriunde te-ai afla! (P)

25 oct. 2022
513 Afișari
Cum să fii la curent cu ofertele săptămânale Lidl? Află cum poți accesa revistele Lidl de oriunde te-ai afla! (P)
Cum să fii la curent cu ofertele săptămânale Lidl? Află cum poți accesa revistele Lidl de oriunde te-ai afla! / Sursă foto: Pexels

Aplicațiile mobile au devenit o necesitate într-o eră a digitalului în care poți rezolva cu ușurință aproape orice activitate casnică folosind doar telefonul mobil: îți poți plăti facturile, poți căuta rețete noi sau poți verifica ofertele din magazinul tău preferat, pentru a economisi timp când mergi la cumpărături și pentru a fi la curent cu toate noutățile. Așa cum pregătirea unei liste de cumpărături ne ajută să fim mai responsabili cu produsele pe care le achiziționăm, dar și cu bugetul familiei, răsfoirea broșurilor digitale înainte de a merge la cumpărături ne ajută să ne organizăm mai bine și să ne bucurăm de toate ofertele disponibile în magazin.

Cum să fii la curent cu ofertele săptămânale Lidl?

Pentru a fi mereu la curent cu ofertele săptămânale din magazinele Lidl, trebuie să urmezi doar 3 pași simpli:

  • descarci gratuit aplicația Lidl Plus din Google Play, App Store sau AppGalery
  • îți creezi un cont și selectezi magazinul Lidl preferat
  • te bucuri de toate beneficiile, precum: cupoane cu reduceri, taloane răzuibile, dar și revista săptămânală, disponibilă direct în aplicație, în secțiunea „broșuri săptămânale”.

Accesarea revistei Lidl direct de pe telefonul mobil te ajută să fii mereu la curent cu cele mai noi oferte, indiferent de locul unde te-ai afla: în autobuz, în parc sau în pauzele de la muncă. În plus, poți vedea toate ofertele săptămânale și pe site-ul www.lidl.ro, la secțiunea de „Cataloage online”, unde sunt disponibile revistele în format digital, care pot fi răsfoite cu ușurință.

Fii și tu mereu la curent cu ofertele din magazinele Lidl, accesând revista digitală din aplicația Lidl Plus sau pe site-ul www.lidl.ro.

Cookies