Cum să alegi adidași pentru băieți din toată varietatea de pe piață

25 feb. 2021
24 Afișari
Cum să alegi adidași pentru băieți din toată varietatea de pe piață

Adidașii sunt pantofii sport preferați de fiecare copil. Îi permit să alerge, să sară și să se distreze și sunt mult mai confortabili decât pantofii formali. Din acest motiv, în zilele noastre este obișnuit ca copiii să poarte adidași chiar și la evenimente și locuri puțin mai formale. De asemenea, sunt minunați pentru grădiniță sau școală.

Marea varietate de oferte de pe piață în zilele noastre îi pun pe părinți în fața unor alegeri dificile. Mama și tata de multe ori nu au timp să caute și ar dori să termine de găsit adidașii mai repede, deoarece pe lângă ei trebuie să cumpăre jachete, rucsace, haine, lenjerie de corp, jucării.

În plus, încălțămintea este unul dintre articolele cu cea mai mare cifră de afaceri în timpul copilăriei. Nu știi niciodată ce se va întâmpla mai repede – fie piciorul copilului va crește într-un timp scurt și pantofii vor începe să-l strângă, fie poate păși cu ei în vopsea și îi va murdări iremediabil, fie se vor rupe de la atâta joacă. Nu este neobișnuit să căutăm urgent adidași noi, deoarece niciunul dintre ei nu se află în prezent într-o formă potrivită pentru una dintre vacanțele școlare.

Inițial, lucrurile sunt mai mult sau mai puțin clare și simple – nuanțe roz pentru fete și albastru pentru băieți. Dar chiar și așa, există atât de multe culori neutre între albastru și roz!

Primii adidași ai micuțului tău

Bebelușul tău poate începe să poarte adidași în miniatură imediat ce începe să învețe să meargă. Modelele pentru bebeluși sunt special concepute pentru a menține glezna și piciorul în poziția corectă.

La ce să te uiți în adidași pentru cei mici?

Când alegeți adidași pentru băiețelul dvs. între 1 și 3 ani, amintiți-vă că picioarele lui mici vor avea nevoie de sprijin stabil în această perioadă.

Ortopezii, în general, nu recomandă încălțăminte la mâna a doua pentru orice picior sau vârstă, chiar și atunci când vine vorba de o pereche care a aparținut chiar și fratelui micuțului nostru. Acest lucru este valabil chiar și în cazurile în care „se poartă doar de 2-3 ori”. În acel scurt timp, talpa lor s-a format deja pe picioarele celuilalt copil.

Oricât de strânsă ar fi relația dintre doi copii, nu putem garanta că forma piciorului lor va fi identică. Mai mult, presiunea pe talpă este determinată de postura generală, care depinde de toate celelalte părți ale corpului. În practică, schimbul de pantofi nu este recomandat nici măcar pentru gemenii identici.

Și chiar se uzează atât de repede în această perioadă! Dacă avem mai mult de un copil mic acasă, este o idee bună să găsiți un magazin de pantofi la prețuri accesibile, astfel încât să fiți întotdeauna pregătiți pentru orice situație.

Adidași pentru băieți mai în vârstă

În timp, alegerea devine și mai dificilă. Crescând, copiii dezvoltă vanitate, oricât de mică ar fi la prima vedere la băieți. În plus, încălțămintea trebuie purtată în două sau trei sezoane, deci trebuie să fie foarte rezistente și de înaltă calitate.

Observatorii competenți din rândul mamelor și bunicilor sunt unanimi că băieții rup cele mai multe perechi de pantofi între 5 și 8 ani.

În grupul de vârstă superior – cel al adolescenților, există o fixare asupra anumitor mărci, care sunt denumite „moderne” în rândul colegilor. Educatorii cred că, dacă acceptam copilul ca parte a procesului, el se va simți mai implicat în metoda complexă de selecție atunci când cumpără, care include, desigur, aspectul financiar al tranzacției. Este bine să explorați împreună diferite opțiuni. Nu este de mirare că găsiți o opțiune mai economică, care nu este inferioară alegerii inițiale.

Pe site-ul Kidso veți găsi o mare varietate de adidași și tot ce au nevoie copiii. Profitați de opțiunile de navigare accelerată pentru a găsi rapid exact ceea ce căutați.

Cookies