Cum s-au prins că ne-au uitat cu măștile pe față (culise) și delir cu brad de Crăciun foarte vaccinat antiCOVID

09 dec. 2021
895 Afișari
Cum s-au prins că ne-au uitat cu măștile pe față (culise) și delir cu brad de Crăciun foarte vaccinat antiCOVID
Cum s-au prins că ne-au uitat cu măștile pe față (culise) și delir cu brad de Crăciun foarte vaccinat antiCOVID

Sărbătorile se apropie, delirul crește, IQ-urile scad. Unde mai puteau să scadă, vă întrebați? Nici noi nu credeam că mai au unde să se ducă în jos, dar iată că ultimele zile au dovedit contrariul.

Noaptea minții a avut un început de săptămână foarte bun în România, cu subiect principal, desigur, anunțarea marilor măsuri de relaxare!

De fiecare dată când se anunță că s-au întrunit Comitetele și Comițiile pentru situații de urgență, îmi imaginez  vreo zece Beavis și Butthead adunați la o masă, care își scot scame din buric, le bagă apoi în nas, apoi încep să debiteze chestii și să râgâie.

Prima pe lista favoritelor este prelungirea programului restaurantelor până la ora 22:00 (înainte era 21:00). Ce frumos! Ce idee strălucită! Vrem și noi să îl cunoaștem pe acest Blaise Pascal al măsurilor preventive care a putut să vină cu ideea asta. Care e diferența? Omicronu’ nou începe să bea de la ora 22:00, pe când Delta sărea startul cu o oră mai devreme? Delta este fetiță și Omicronul este băiat, deci are voie mai târziu??? DE CE DISCRIMINAȚI! ONG-urile să se sesizeze!

Nu ne putem imagina ce este în capul acestor membri de comitet, dar ne imaginăm că așa gândesc părinții liceenilor care au impresia că dacă le zic să vină la o anumită oră acasă, aceștia: 1) chiar o să vină la ora aia , 2) n-o să vină sprijinindu-se de pereți și sughițând, 3) nu se vor fi înghesuit într-un colț cu colega favorită, pe care o filează pe Instagram de ceva timp. Aceste măsuri – chipurile – ‘în favoarea’ adolescenților le vor asigura o viață de bunăstare castă sau ceva de genul. Doar în restricții stă succesul!

(Sper din suflet că și liceeni din ziua de azi sunt așa cum am fost noi la capitolul ăsta, fiindcă înțeleg că au început să devină docili și să prefere să stea sub fusta mamei. Bravo, fetelor, good job, ne mai auzim peste 10 ani!)

Tot pe lista infantilizării populației avem Relaxarea Festivă – acum ne lasă în oraș, dar DOAR de Crăciun și Revelion. Societatea noastră tribală și tradiționalistă consideră că doar de sărbătorile importante trebuie să avem o viață. Că ne fac un maaaaare favor că permit petrecerile. Asta se explică probabil fiindcă decidenții din comitet fac sex doar de două ori pe an, la ocazii, iar partenerii/partenerele lor de viață au nevoie de cantități impresionante de vișinată înainte, așa că ei cred că așa e și viața noastră.

Însă preferata absolută este cea cu ‘renunțarea la mască în aer liber’. Sincer, eu cred că uitaseră de ea. Efectiv asta cred că s-a întâmplat, că la Marea Adunare Beavis and Butthead a fost unul care s-a trezit brusc, s-a plesnit peste față și a zis ‘Hai să-mi bag, noi i-am uitat pe ăștia cu măștile pe față!!!!’.

Probabil asta s-a întâmplat fiindcă, atunci când comitetul ieșea pe stradă, vedea că oricum nu mai purta nimeni, așa că uitaseră că eram cam ultima țară unde exista delirul cu masca pe stradă.

Dar apogeul nopții minții a fost atins de Marele Brad Anti-Covid, construit cu totul și cu totul din doze de vaccin. Citim pe pagina de Facebook RO Vaccinare: ‘Este un brad altfel, pro sănătate și pro viață, fiind utilizate peste 19.000 de doze de vaccin împotriva COVID-19. “Bradul” are o înălțime de 3 m, o anvergură de 2.2 m și este realizat din doze Pfizer și Moderna. Cutiile de cadouri și căsuța sunt realizate din doze Johnson&Johnson. ‘

Bradul antiCOVID ROvaccinare
RO Vaccinare: “Bradul” are o înălțime de 3 m, o anvergură de 2.2 m și este realizat din doze Pfizer și Moderna.

Băieți, noi vrem să zicem doar două chestii: 1) ERAU PLINE??? (că parcă eram săraci)  și 2) sperăm că nu aveți pisică!!!, așa cum a comentat cineva la postare.

Dar, dacă vreți, de Crăciun când ne dau ăștia voie afară, vă aducem pisicile noastre.

Pupiki!

Nota B365.ro În așteptarea un Crăciun simpatic cu pisici în brad vaccinar, vă mai lăsam aici câteva povestiri cu, de la Oana, pentru care, ca de obicei, avem de zis doar atât:

Cookies