CONTRIBUTORSHUFFLIBERTATEANICE TO MEET YOU

Cum s-agăți cu succes în pandemie. Fast dating in pandemic situation. În 6,9 puncte

"Cum să agăți" este o poveste eternă și ordinară a fostei normalități, la care se inhămau toți băieții de succes cu păr pe piept. How to grab a chick on fast forward-cum ar zice americanu’, sau zece ponturi sau replici de agățat eficient-cum ar zice o rubrică la o revistă de bărbați, necesită îndrumare și talent.

În pandemie, însă, lucrurile se complică din toate punctele de vedere. Spaima de covid a ajuns o frână mai mare decât o mamă posesivă și terifiantă care vrea să fii la zece-n casă. Mă rog, acum la unșpe.

Că și site-urile de catering, și site-urile „de dating” bubuie azi mult mai decât atunci când nu aveai timp să agăți de atâta dedicație corporatistă a sclavagismului contemporan și o mai puneai cu unul la indemână de la muncă.

„Fast dating/fucking” este un concept al desacralizării și tarabizării sexului și un mod de a incerca la supermarketul celor al cărui schimb necesar este exclusiv dorința erotică. Pentru ceilalți există mastercard și saloanele de masaj. Deci, dacă vrei o relație trebuie să ajungi intâi in capul unei femei și-apoi in patul ei.

Așadar, ești intr-o in criză de Nefe și intr-una și mai gravă, emoțională, asezonată cu neîncrederea generală. Fosta nu mai vrea să aibă de-a face sex cu tine, că a găsit unul mai cu viitor decât tine. Tu nu-i dădeai speranțe pentru o relație, deci „u are not trustworthy”

Așadar, fast dating in pandemic situation. În 6,9 puncte

  1. In primul rând străduiește-te să arăți cât mai bine poți și pune-te pe Insta. Vin ele singure să se bage in seamă. FeBeul este loc pentru moși nevorbiți. Acolo te dai cel mult nemuritor și rece. 

1.1. Dacă ești mai degrabă interesant decât arătos, pune o poezie scrisă de tine și copiată de la alții poeți necunoscuți. La poezie pune o poză cu pipă sau cu un copil căruia ii faci bine chiar dacă nu-i al tău. Femeile adoră bărbații cu preocupări umanitare sau artistice.

  1. In al doilea rând, trebuie să cauți repede un testimonial cu „ce vor să audă femeile de la un bărbat”. Căci ce vor s-audă bărbații de la o femeie este mult prea facil. Nu există animal mai prost ca bărbatul la ..femei. 

Dr. Sushma Dayal, un psiholog clinic, spune că: „Fiecare dintre noi vrea să primească complimente, deoarece acestea îmbunătățeșc imaginea de sine, ne ajută să scăpăm de inhibiții, acționează ca o motivație și ne ajută să ne sporim personalitatea.” Pe cale de consecință, omul trebuie mai întâi pupat în coeur..

  1. Nu te arăta disperat după sex. E lame. Știe ea mai bine decât tine de ce o cauți. Așa că, dacă nu vrei să o arzi pe vagabondaj sexual, nu-i insulta inteligența cu tot felul de machoisme de genul  „Păpușă, take it or live it!”, cu-atât mai contraindicat fiind pentru unul care arată bine. Do not seem in a hurry!
  2. Fă-ți testul covid 19. Și anunță asta pe toate rețelele ca pe o poveste care vorbește despre curajul de a infunta orice obstacol din calea umanității tale. Vei vedea o creștere bruscă a  ratingului amatoarelor de „full contact”. Apoi incepe să inviți mai mulți prieteni la tine, cu tot cu victimă, la un film de gagici, genul “Romance”. Sau la un after work care depășește ora unșpe. De aici incolo dacă nu te descurci, ești prost. Nu mai suntem pe vremea când trebuia să bei tot sucul din localitate plimbând o fată prin oraș timp de două luni.
  3. Încearcă să folosești metodele vintage/old school de agățat mai mult decât show off-urile de vrăjeală online. Astea țin doar dacă arăți trăsnet ca mascul. Un buchet de flori sau o carte de anticariat sau un cd muzical cu dedicație, trimise la serviciu, fac cât o mie de texte de agățat. Puteți apela chiar și la serviciile unui scriitor specializat în texte romantice. Trebuie să ai unul în gașcă care este don juanul de vocație.  
„Încearcă să folosești metodele vintage/old school de agățat mai mult decât show off-urile de vrăjeală online.”
  1. Folosește site-urile de dating consacrate incercând să eviți nebunele/nebunii. Și ți recomand cele un pic mai mari decât tine, la care se va mai activa in plus și sentimentul matern. Dacă te match.uiești,te intâlnești in frig la o terasă. Iar dacă tot te intâlnești in frig incearcă să afli in primul rând dacă vrea o relație sau doar o aventură, două. Dacă vrea o relație și tu nu, spune-i direct și blând că nu te interesează decât o meciuire temporară. Că dacă ești pus pe „construit” o relație, pe „a insemna ceva pentru tine”, aici doar D-zeu și experiența ta personală te mai pot ajuta.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button