Cum realizează transportul funerar o firmă de servicii funerare din sectorul 2? (P)

26 mai 2021
26 afișări
Cum realizează transportul funerar o firmă de servicii funerare din sectorul 2? (P)
servicii funerare sector 2

În societatea de astăzi, nu mai este neobișnuit ca o persoană să-și găsească sfârșitul într-o localitate și să fie mutată într-alta pentru înmormântare. Există multe motive pentru care locul decesului nu corespunde cu cel de odihnă veșnică.

Spre exemplu, decesul poate surveni când o persoană este în vacanță, lucrează în afara granițelor sau sunt pensionate și s-au relocat în altă localitate, dar doresc să își găsească liniștea în orașul natal.

Indiferent de locul în care s-a produs decesul, este necesar să faceți aranjamentele necesare pentru transportul trupului neînsuflețit în vederea înmormântării. Există însă legi speciale, pe care doar o firmă de servicii funerare cu experiență le cunoaște în detaliu și le poate aplica în cazul acestui tip de transport.

Spre exemplu, dacă persoana decedată deține un loc de veci într-unul dintre cimitirele Colentina, Cimitirul Armenesc, Cimitirul Parohial Andronache sau Cimitirul Iancu Nou, cel mai indicat lucru este să contactați o firmă de servicii funerare sector 2, care se va îngriji de toate aspectele necesare înmormântării, inclusiv transportul funerar.

Pentru distanțele lungi, sau în cazul transportului par-avion, pot fi necesare și proceduri adiționale, precum îmbălsămarea sau refrigerarea trupului neînsuflețit. De asemenea, trebuie ținut cont și că unele religii au restricții în privința îmbălsămării, motiv pentru care va trebui să va consultați cu firmă de servicii funerare sector 2, care vă va oferi toate informațiile de care aveți nevoie pentru rezolvarea situației.

Transportul persoanei defuncte se numără cu ușurință printre cele mai importante servicii funerare. Astfel, firma de servicii funerare sector 2 vă va pune la dispoziție mașini funerare speciale pentru ca ceremonia înhumării să fie cât mai bine organizată. Înainte de toate, însă, este preferabil să luați în considerare câteva detalii, pe care le puteți discuta în prealabil cu firma de servicii funerare din sectorul 2:

  • Ruta cortegiului funerar – Se poate întâmpla să vă doriți că dricul și mașinile de transport pentru familia îndurerată să urmeze o anumită rută specială, precum trecerea prin fața unei anumite clădiri sau a unui loc cu importanță deosebită pentru persoana defunctă. Nu uitați să discutați despre acest lucru în prealabil cu casa de pompe funebre, pentru stabilirea din timp a rutei.
  • Numărul de mașini – Uneori, este necesar ca prietenii și familia care acompaniază cortegiul să fie cât mai aproape de dumneavoastră. Prin urmare, este importantă stabilirea din timp a numărului de mașini necesare, împreună cu agenții firmei de servicii funerare sector 2.
  • Dric cu flori – Dacă doriți un dric adițional pentru transportul coroanelor, jerbelor și buchetelor de flori, comunicați acest lucru casei de pompe funebre.
  • Transport dus-întors – Dacă, după petrecerea pe ultimul drum al defunctului, aveți nevoie de transport la locul în care se ține pomenirea, asigurați-va că firma de servicii funerare este la curent cu acest lucru și va poate asista cu tot ce aveți nevoie.

Desigur, casele de pompe funebre cu experiență oferă atât servicii funerare de transport  achiziționate separat, cât și incluse gratuit într-unul dintre pachețele funerare complete. De asemenea, pentru ceremonialul funerar, pot fi puse la dispoziție microbuze pentru transportul persoanelor, familiei, preoților sau al florilor.

servicii funerare sector 2

În cadrul transportului funerar intră și serviciile de preluare de la morga spitalelor sau de la Institutul Medico-Legal, însă numai după ce familia alege sicriul dorit și pune la dispoziție casei de pompe funebre toate documentele necesare pentru demararea procedurii.

Nu în ultimul rând, transportul funerar include și repatrierea decedaților din Uniunea Europeană, oriunde în România, precum și expatrierea cetățenilor străini ce au decedat pe teritoriul României (către destinațiile de reședințaă, pe cale terestră și aeriană). În aceste cazuri, transportul se va face în condițiile de păstrare și igienă prevăzute de normele europene în vigoare, cu mașini autorizate pentru transport funerar și dotate corespunzător standardelor Uniunii Europene.

Așadar, pentru orice fel de transport funerar, dar și pentru consultanță în privință respectării procedurilor legale, este indicat să apelați cu încredere la o firmă de servicii funerare sector 2, care va îndeplini toate aceste îndatoriri cu respect și profesionalism. Nu ezitați să contactați reprezentanții unei case de pompe funebre cu experiență, care se vor îngriji de toate aspectele necesare conducerii pe ultimul drum a persoanei plecate dintre noi!

Cookies