Cum poţi vinde mai uşor o maşină

de:
14 mai 2014
0 Afișari
Cum poţi vinde mai uşor o maşină

Înainte să postaţi anunţul de vânzare, trebuie sa faceti o „verificare” a pietei de masini second hand, urmarind preturile de vanzare pentru modelul pe care-l detineti. Chiar daca nu este o verificare stiintifica, aceasta va poate indica un pret orientativ. Un pret bun, pentru toate partile implicate, este un compromis intre minimul si maximul cerut pentru modelul pe care-l detineti. Asadar, primul pas este stabilirea unui pret corect, informează Autopro.ro.

Cel mai rapid si eficient instrument pus la mana vanzatorului este reprezentat de postarea unui anunt pe site-urile auto specializate in vanzarea de masini auto. Pentru a face acest lucru trebuie sa parcurgeti o serie de pasi necesari finalizarii procesului de postare al anuntului. Pentru a oferi incredere este necesar sa introduceti toate datele cerute in formular cat mai exact si cat mai complet. Acest aspect demonstreaza ca nu aveti nimic de ascuns, fapt care va duce la un procent insemnat din numarul de posibili clienti care sa incerce contactarea dumneavoastra, a vanzatorului. Asadar, introducerea cat mai completa a datelor cerute arata faptul ca sunteti o persoana transparenta, sincera, de incredere.

Un alt aspect important care cresc sansele de „reusita”, adica de incheiere a contractului de vanzare-cumparare, este disponibilitatea dumneavoastra de a „supune” masina testelor de verificare a starii tehnice.

Pentru a avea succes in vanzarea masinii este foarte important ca aspectul estetic sa nu fie tratat cu indiferenta, chiar si in cazul in care masina prezinta urme a unor incidente. Un tratament al vopselei caroseriei poate sa faca diferenta dintre incheierea unui contract de vanzare-cumparare si razgandirea cumparatorului. De regula, costurile la care se ridica un tratament profesionist nu sunt exagerate, insa rezultatele pot sa „aduca” un succes rasunator.

Mai multe trucuri, pe Autopro.ro.

Cookies