Cum poţi să mori cu zile, la terasă, în Centrul Vechi

de:
27 aug. 2012
0 Afișari
Cum poţi să mori cu zile, la terasă, în Centrul Vechi

O ambulanţă a încercat sâmbătă seara, minute în şir, să intre pe strada Lipscani din Centrul Vechi. Până la urmă, personalul medical s-a văzut nevoit să abandoneze maşina şi să plece pe jos către urgenţa la care fusese solicitat.

„Pentru aceste dificultăţi s-au făcut analize şi s-au formulat anumite propuneri, care au fost rezolvate parţial până în acest moment. Un prim exemplu este achiziţionarea motocicletei SMURD”, purtătorul de cuvânt al ISU, Daniel Vasile.

Situaţia este, însă, mai gravă în cazul unui incendiu. În ultimele luni, clădirile vechi şi restaurante au fost cuprinse de flăcări. Chiar dacă au mers pe jos către imobile aflate în flăcări, pompierii nu au putut face mare lucru fără autospecialele cu apă şi spumă. Soluţia…

„A doua propunere, pentru achiziţionarea unei autospeciale gabaritice, după modelul din Istanbul, care are capacităţi giratoare, cu patru punţi, cu capacitate de stingere incendii, salvare de persoane”, mai spus Vasile.

Până se vor găsi banii necesari, nu putem, însă, decât să ne rugăm ca în Centrul Vechi al Capitalei să nu izbucnească incendii, iar oamenilor să nu li se facă rău la distracţie.

Sursa: realitatea.net

Cookies