Cum poti deveni partener Floria.ro pentru a vinde mai multe flori

18 aug. 2021
44 Afișari
Cum poti deveni partener Floria.ro pentru a vinde mai multe flori
Cum poti deveni partener Floria.ro pentru a vinde mai multe flori

Comunicat de presă, București, 18 august. Cu o evolutie foarte bună pe piață, Floria.ro a devenit în cei 11 ani de activitate, furnizorul preferat de flori pentru zeci de mii de români. Timpul rapid de livrare și creatiile florale unice, cu un design original și cromatică delicată, au reprezentat de a lungul timpului elementele de diferențiere și progres într-o industie plină de provocări, cum este cea floristică, mai ales în ultimul an.

Pe o piață greu încercată în actualul context socio-economic, artibutele de brand cele mai importante- seriozitatea, timpul scurt de livrare și originalitatea aranjamentelor florale- au dus la poziționarea Floria.ro, drept cea mai mare florărie online din România.

Numeroasele modalități de plată, calitatea superioară a florilor, suportul tehnic pentru orice comandă, programul de loialitate și mai ales timpul scurt de livrare oriunde în țară și originalitata aranjamentelor florale, vin ca o confirmare a faptului că la Floria.ro, interesele clienților sunt puse pe primul loc. 

Ca urmare a schimbarilor aduse de pandemie, se remarcă tendința clienților de a comanda flori online ceea ce a dus la scăderea drastică a comerțului tradițional cu flori, multe florării cu prezență exclusiv offline fiind nevoite să-și suspende activitatea.

Cum să fii partener Floria

În acest context, având în vedere solicitările tot mai crescute ale clienților de a livra buchete de flori în cât mai multe localități, Floria.ro extinde rețeaua de parteneri, o dată pentru a răspunde solicitărilor acestora și totodată pentru a veni în sprinjinul florăriilor mici, afectate de contextul pandemic.

În momentul de față, foarte puține florării – aproximativ 20%, aflate mai ales în orașe mari –  au și prezență proprie în online, trecerea din offline în online fiind anevoioasă și mai dificilă decât în cazul altor business-uri. Pe lângă infrastructura online, transportul și perisabilitatea produselor fac dificilă digitalizarea completă a unui business din industria floristică.

Oferim partenerilor comenzi primite pe platforma noastră cu livrare în zona lor. Ne dorim să avem parteneri care acordă o importanță deosebită esteticii buchetelor, care trebuie respectată conform cu prezentarea de pe site, dar mai ales prospețimii florilor și calității ireproșabile a serviciilor de livrare, care ne-au consacrat în fața clienților și ne-au adus în poziția de leadership pe care o ocupăm –declară Marina Popescu, Director General Floria.ro. 

Întreaga rețea, precum și informații despre cum poți deveni partener Floria.ro sunt disponibile pe site.

Cookies