Cum poți bloca eficient traficul în București? Conduci pe linia de tramvai și faci pana prostului (sau ceva similar). Tramvaiele liniilor 7, 19 și 25 au pățit-o

12 apr. 2023
375 Afișari
Cum poți bloca eficient traficul în București? Conduci pe linia de tramvai și faci pana prostului (sau ceva similar). Tramvaiele liniilor 7, 19 și 25 au pățit-o
Cum poți bloca eficient traficul în București? Conduci pe linia de tramvai și faci pana prostului (sau ceva similar). Tramvaiele liniilor 7, 19 și 25 au pățit-o. Sursa foto: Facebook - Societatea de Transport București - STB SA

În jurul orei 20, seara trecută, trei linii de tramvai au fost blocate după ce un autoturism s-a defectat. Șoferii, vatmanii și, mai ales, călătorii STB nici nu se mai miră de blocajele care se întâmplă aproape în fiecare zi. Uneori din cauze ca cea de aseară, alteori din cauza șoferilor care confundă linia de tramvai cu șoseaua sau a șinelor rupte și stricate din tot Bucureștiul.

Tramvaiele liniilor 7, 19 și 25 au fost blocate seara trecută

Tramvaiele liniilor 7, 19 și 25 au fost blocate, în seara zilei de 11 aprilie 2023, în zona Șoselei Giurgiului și Strada Luică, pe sensul spre C.F.R. Progresul, respectiv spre Zețarilor. Un autoturism s-a defectat și a rămas blocat (și a blocat, de asemenea) pe liniile de tramvai, între orele 19:40-20:15.

Prin urmare, după 35 de minute de blocare și deviere, tramvaiele de pe liniile menționate și-au reluat circulația normal:

Liniile 7, 19 și 25 funcționează normal pe Șos Giurgiului, la Str. Luică. Blocare si deviere: 35 de minute (19:40-20:15), a transmis Societatea de Transport București (STB) pe pagina de Twitter.

În ultima perioadă, multe incidente de acest fel au avut loc în București. Cele mai des întâlnite probleme au fost semnalate în urma devierilor tramvaielor de pe șinele stricate, rupte și ruginite, acestea întinzându-se pe 50 de kilometri prin tot orașul. Sunt un pericol atât pentru călătorii STB, cât și pentru șoferi.

Șarpele de metal – pericol foarte mare pentru tramvaie și autoturisme

Primăria Municipiului București (PMB) a promis că șinele de tramvai vor intra într-un amplu proces de modernizare și de reabilitare. Cu toate acestea, nemulțumirile bucureștenilor nu încetează să apară pe grupurile de Facebook însoțite de imagini care arată exact starea de degradare în care se află.

Șoferii sunt nevoiți să fie atenți la obstacolele pe care le-ar putea întâlni pe drumurile publice pentru a nu-și distruge mașinile, iar un pericol real este și pentru, desigur, tramvaiele care pot deraia.

Un bărbat a atras atenția asupra unei șine rupte de tramvai de pe Bulevardul Ferdinand I postând o fotografie pe grupul „Reclamații STB (Fostul RATB) București”, însoțită de un mesaj ironic:

Bombă setebeu’ ăsta. Linia 14, Bulevardul Ferdinand I, la rondoul Horei.

Șina de tramvai de pe Bulevardul Ferdinand I. Sursa foto: Facebook - Reclamații STB (fostul RATB) București
Șina de tramvai de pe Bulevardul Ferdinand I. Sursa foto: Facebook – Reclamații STB (fostul RATB) București

Dacă privești din depărtare, ai crede că este un șarpe, însă este doar o bucată de metal… din șina de tramvai.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies