Cum petrec bucureştenii în a doua zi de Paşte: Se plimbă prin parcuri şi încing grătarele

de:
21 apr. 2014
2 Afișari
Cum petrec bucureştenii în a doua zi de Paşte: Se plimbă prin parcuri şi încing grătarele

După o masă bogată de pe care nu au lipsit drobul, pasca şi ciorba de miel, bucureştenii au decis ca în a doua zi de Paşte să se plimbe prin parcurile din Capitală. Cel mai căutat loc în Parcul Herăstrău a fost debarcaderul, acolo unde zeci de persoane aşteptau să se urce în vaporaşul care traversează lacul. Deşi ieri plimbările au fost gratuite, cei care au vrut să se bucure de o plimbare pe lac au fost nevoiţi să plătească cinci lei şi să aştepte minute bune la coada lungă de câţiva metri. Pentru cei care au avut mai puţină răbdare, soluţia a constat într-o plimbare cu barca.

Pentru cei dornici de mişcare în aer liber, centrele I’Velo (de unde se pot închiria biciclete) au fost soluţia ideală, bucureştenii înghesuindu-se cu mic cu mare să pună mâna pe o bicicletă.

70 de grătare au sfârâit în sectorul 4 Î

n Parcul Orăşelul Copiilor din sectorul 4 al Capitalei, cele 70 de grătare amenjate de către reprezentanţii primăriei au sfârâit toată ziua. Cei mai mulţi bucureşteni au ieşit înarmaţi cu pască, ouă roşii şi carne pentru grătar, pentru că, spun ei, s-au săturat de sarmale, miel şi drob. Pe lângă mititei, cârnaţi şi ceafă de porc, pe grătarele bucureştenilor s-a mai găsit şi peşte, pâine şi legume, toate servite pe gazonul verde din faţa şirului lung de grătare sau pe mesele din lemn amenajate de către reprezentanţii Primăriei Sectorului 4. 

Sursa: adevarul.ro

Cookies