BAZAR

Cum obținem un parteneriat corect pariori – case de pariuri sportive? (P)

Pentru ca lucrurile să funcționeze corect în branșa pariurilor sportive este imperios necesar să existe un parteneriat onest, fair-play, între pariori și casele de pariuri.

Majoritatea pariorilor este în căutarea caselor de pariuri sportive online de încredere, care să ofere, în același timp, un vast portofoliu de pariere, cu evenimente sportive tentante ce au cote valoroase, dar și garanția plății câștigurilor obținute de către jucători.

Acesta presupune, după cum vă așteptați, răspunsuri la următaorele următoarele două întrebări:

Recomandarile noastre

1. Ce ar trebui să facă pariorii în acest parteneriat?

Răspunsul este foarte simplu: pariorii ar trebui să dea dovadă de fair-play. Atât timp cât ceri corectitudine într-o relație, este nevoie să o și oferi.

Iar acest lucru se poate obține din lucruri simple pe care ar trebui să le facă pariorii, dar pe care, uneori, aceștia încearcă să le eludeze. Iată câteva dintre acestea:

  • Citiți regulamentul de joc al caselor de pariuri. De la acest fapt aparent banal, pot apărea probleme uriașe mai apoi. Acest regulament, ce poate părea uneori foarte stufos și pe care îl bifăm rapid pentru a începe exaltați să pariem, are multe similitudini cu un contract bancar.De aceea, citirea lui cu răbdare și atenție ne poate feri mai târziu de strigătele de disperare “ eu nu am știut lucrul ăsta! “m-a furat casa de pariuri” ;
  • Înregistrați-vă, la crearea contului de pariere, cu datele personale proprii și, de asemenea, cu datele proprii ale cardurilor sau altor metode de depunere sau retragere pe care doresc să le folosească (Pay Pal, Skrill, Neteller);
  • Parcurgeți, cu răbdare, procesul de verificare solicitat de casele de pariuri, atât la deschiderea conturilor, cât și la solicitarea primei retrageri de bani din contul de parior;
  • Nu creați conturi false pentru obținerea unor bonusuri și promoții iluzorii;
  • Respectați condițiile de rulaj ale bonusurilor, fără a folosi metode interzise, stipulate în regulament.

2. Ce ar trebui să ofere casele de pariori în acest parteneriat?

  • Un regulament concret, corect, specific, nuanțat, fără sintagme de tipul “casa de pariuri poate refuza deschiderea unui cont si poate închide sau suspenda un cont existent fără nicio explicație”;
  • Metode de depunere și retragere diversificate, care să funcționeze așa cum scrie în propriul regulament al caselor de pariuri. Atât timp cât depunerile sumelor de bani în cont se fac aproape instantaneu, pariorii au pretenția îndreptățită de a beneficia de retrageri de bani operative din cont, în limita de timp trecută în regulament, indiferent de valoarea sumei de bani pe care solicită să o retragă.
  • Un serviciu de relații cu clienții competent și empatic, care să poată rezolva cu adevărat sesizările și reclamațiile pariorilor.
  • Bonusuri și promoții care să poată fi transformate în bani reali în condiții decente de rulaj.

O relație reciproc onestă între pariori și casele de pariuri este o condiție sine qua non fără de care acest parteneriat nu poate să funcționeze pe termen lung.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button