Cum o descriu pe Elena Udrea cei mai vechi prieteni: „Era un copil modest”

de:
10 feb. 2015
0 Afișari
Cum o descriu pe Elena Udrea cei mai vechi prieteni: „Era un copil modest

Cristina Vasile i-a fost colegă Elenei în clasele gimnaziale, pe care le-a parcurs în Şcoala 16. ”Cine ajunge într-o astfel de situaţie, sigur a luat în calcul toate riscurile şi implicaţiile pe care le presupune. Eu cred că nu a făcut de capul ei ceea ce i se pune acum în spate de către procurori, dacă ele sunt adevărate, şi probabil că ştia la ce se expune, chiar la riscul de a ajunge în închisoare. Este o mare diferenţă între Elena Udrea din copilărie cu postura în care se află acum. Atunci era un copil modest, căruia nu aveai ce să îi reproşezi”, ne-a declarat Cristina Vasile, scrie adevarul.ro.

Şi în viziunea lui Laurenţiu Grigoraş, fost coleg al Elenei Udrea în clasele a 11-a şi a 12-a, la Liceul ”B.P. Hasdeu”, imaginea din aceste zile a Elenei Udrea este contrastantă cu cea a adolescentei. ”Nu era deloc stridentă şi, din câte reţin, nu părea că va ajunge diva, aşa cum a numit-o presa, de mai târziu. Era o fată brunetă, modestă, la locul ei, care nu ieşea în evidenţă nici cu bune, nici cu rele. Era chiar talentată la desen şi îi plăcea să facă schiţe de rochii. A fost un şoc pentru toţi foştii colegi atunci când au văzut ce ascensiune a avut. Un lucru este cert. Trebuie să ai foarte mare determinare, ambiţie, pentru a ajunge unde a ajuns ea. Ca fost coleg, nu mă bucură să o văd în această situaţie, foarte aproape să ajungă după gratii, însă fiecare suportă consecinţele propriilor acţiuni”, declară Laurenţiu Grigoraş. 

„O ştiu de când era mică, fată bună, dar au stricat-o Cocoş şi Băsescu. Era frumoasă, bună, cuminte. Până a plecat de aici, era fată bună. A ajuns aşa de la anturaj, de la bărbatul său. Să dea Domnul să scape, dar sincer cred că a furat. N-o fi furat ea tot Palatul Parlamentului, dar dacă a băgat degetele, să plătească”, a spus Maria, locatară a blocului în care a stat familia Udrea

Cookies