Cum mi-am petrecut Mercur-Retrogradarea de data asta 

17 mai 2022
548 Afișari
Cum mi-am petrecut Mercur-Retrogradarea de data asta 
Maria Coman: Cum mi-am petrecut Mercur-Retrogradarea de data asta 

Toți ne pricepem măcar un pic la astrologie, unii chiar mai mult, dar știm treburi. Știm că e ceva cu luna, știm că e ceva cu alinierea planetelor, uneori e de bine, alteori e de rău, am auzit de Luna Neagră și ne îngrozim de ea și ce știm cu certitudine e că atunci când Mercur e retrograd e de rău, băi, băiatule! Nimic nu merge, totul se strică, ne mor telefoanele, se distrug cablurile, facem accidente, toată gama. 

Cum mi-am petrecut Mercur-Retrogradarea de data asta 
Planeta Mercur | Sursa foto: NASA, via Unsplash

Eu mi-am însușit bine fatalismul, așa că și dacă nu știu că Mercur e Retrograd, că uneori îmi mai scapă (nu des, că sunt atentă și ușor superstițioasă, mi-a luat ceva timp să depășesc problema pisicii negre și pe a canalelor cu 6 găuri (știți, sper, că aduc ghinion și că norocul e la alea cu 4 găuri), și dacă nu știu, așadar, tot mi se întâmplă lucruri. 

Și-au început semnele. Nr. 1

De data aceasta – și e abia la început, să nu uităm – primul semn a fost dramatic: am spart un borcan de caramel cu un sărat pe care l-am cărat tocmai din îndepărtata Bretanie, pentru că acolo s-a inventat el și e sen-za-ți-o-nal. M-am întors cu stocuri, să fiu sigură că am o vreme și ce să vezi, tocmai borcanul cel mai mare l-am făcut țăndări, aproape plin. Prin toată bucătăria, ușor și pe pereți, din fericire nu mult. Sigur, asta s-a întâmplat la doar vreo 3 ore după vizita săptămânală a doamnei care ne ajută la curățenie. Și caramelul sărat de calitate are caracteristica aia ușor solidă, deci nu merge să îl iei cu mopul, trebuie pur și simplu să te apuci să speli bucățică cu bucățică, după ce ai strâns cioburile, pline și ele de caramel. Mă rog. Am rezolvat, după ceva înjurături. 

Cum mi-am petrecut Mercur-Retrogradarea de data asta 
Mercur retrograd și un borcan de caramel sărat | sursa foto: Unsplash

Semnul nr. 2

A doua zi am scos din frigider niște resturi de pepene, cu gândul să le dau câinilor, căci le place mult pepenele. Dar nu poți să le dai în  casă, că nu sunt cele mai curate ființe, așa că plec spre curte să le arunc celor două ființe minunate câte o delicatesă, care delicatesă îmi cade din mână pe scările DINĂUNTRU, se împrăștie, din nou, pereți, pe jos, pe gresie, pe rosturi, cum se face. Iar strângem resturi, iar mop, iar schimbă apa, iar multă atenție că am uitat să vă zic, adăpostim, pe lângă cei 2 câini, cele 2 pisici, cele 472 de mierle și 4231 de vrăbiuțe și o impresionantă colonie de furnici, care își face apariția când îți e lumea mai dragă. E un fel de garanție a curățeniei, pentru că nu îți permiți nicio greșeală dacă nu vrei să le vezi cum apar, cum vin ele așa organizate și înnegresc totul în jurul lor. Mai vin și la curat, dar nu e așa de grav ca atunci când o nenorocită de firimitură nu și-a găsit drumul spre coșul de gunoi. 

Cum mi-am petrecut Mercur-Retrogradarea de data asta 
Doar o poză cu pepene care ajută să realizezi că, totuși, găinușe nu-s în curte | Sursa foto: Unsplash

În fine, fie! Semnul nr. 3

Pe urmă, mi-a lovit un domn mașina chiar în fața casei, dar asta chiar nu mi se pare o problemă. Anul trecut pe vremea asta am deschis eu ușa fără să mă asigur și mi-a făcut-o praf un alt domn, așa că un cârlig în bară nu mi se pare deloc o problemă,  nici măcar un incident, l -am pus pe listă doar așa, să nu uit de el. 

Ce vreau să vă spun. A trecut doar prima săptămână din Mercur-Retrogradul de data asta. Mai avem până pe 2 iunie, așa că să ne ținem reciproc pumnii. Tocmai am citit la Susan Miller că sunt și 2 eclipse de lună, mă rog, tocmai ce au fost,  și la mine la horoscop tot ea zice că sunt multe schimbări în pending, ori nu știu dacă sunt pregătită acum pentru schimbări, cât să se mai schimbe

Dacă aveți vreo metodă magică să trecem cu bine și de data asta, pls share!

Nota B365.ro: Rugămintea noastră este să țineți cont de rugămintea Mariei care merită din plin acest sprijin solicitat, cu atât mai mult cu cât și ea share cu noi, iar asta e super!

Cookies