Cum m-au înțepat a două oară, la rapel, la Romexpo, unde ținea Vanghelie revelioane bombă. M-a luat cu frisoane

16 feb. 2021
415 Afișari
Cum m-au înțepat a două oară, la rapel, la Romexpo, unde ținea Vanghelie revelioane bombă. M-a luat cu frisoane

A venit și seara mult așteptată. 13 februarie, la ora 18.00, m-am prezentat la rapelul cu Pfizer. “Rapel către lichele” a scris Răzvan Exarhu pe facebook după ce a făcut rapelul. ”Apel care lichele” a scris Gabriel Liiceanu în 1990 când eram bolnavi de comunism, mai grav decât suntem astăzi de COVID-19. Pentru că toate subiectele cu titluri bune au fost gândite de alții, eu voi scrie despre găina care naște pui vii, dar nu orice găină, ci modelul tunat al anului 2021. Adică despre cât de bine prind fake news la anti-vaccinisti. Și, despre cine împrăștie fake-news.

După rapel, am studiat paginile de facebook ale anti-vaccinistilor, am văzut din ce surse se informează și nu mică mi-a fost uimirea. Știați că unii fac exerciții cardio la sală, pe muzică populară, îmbrăcăți cu ie? Iu-hu-huuu și dăi, dăi, dăi, mândrulița mea, nu există Covid, măi, măi, măi. Sau că sunt convinși că Dacian Cioloș și soția lui fac parte din secta lui Gregorian Bivolaru, iar inofensivul robot Iohannis este homosexual?! Sau că vaccinul Astra Zeneca are în compoziție un virus care atacă numai cimpanzeii? Sau că, după vaccin, mii de români mor, iar autoritățile ascund adevărul, exact cum au făcut și cu morții de la Timișoara, în ’89?

Luată de pe paginile anti-vaccinistilor.

În lume circulă un alt virus perfid. Se numește Fake News 2020

Dar, să le luăm în ordinea intâmplărilor. M-am îmbrăcat curățel pentru rapelul de la Romexpo, în caz că mi se întâmplă ceva și ajung la spital, să fiu pregătită. Acte, bani, chiloți curați. Injecția a durat o clipă, ca și la prima vaccinare. Cu aceeași medici tineri și politicoși, dar tot mai obosiți. Erau de la șase dimineața în picioare și nu au avut pauză de masă. La centrul 4 de la Romexpo, spațios, cald, civilizat, foarte vizibilă organizare. Sunt alergică (am rinită alergică, astm și BPOC) și a doua zi după vaccin, am avut câteva reacții adverse. Frisoane și somnolență, transpirații reci. Dar acum sunt bine, încă nu mi-a crescut un corn în frunte, deși ar fi fost interesant. Am studiat chestiunea anti-vaccinista și vă spun: te iei cu mâinile de cap. Zeci de site-uri obscure care se declară platforme serioase de știri împrăștie fake-news-ul din toate pozițiile. Nu au redacții, autori, se vede că sunt făcute pe genunchi și emit grozăvii, exclusiv.

Găina care năștea pui vii acum 30 de ani, naște astăzi monștri

Tot ce apare în lume, prezentat la TV este pentru deprogramare mentală, toate au un rol și un scop. Nu acordați atenție vaccinarilor, nu susțineți cu energia voastră știrile transmise de Ministerul Sănătății. Vom scapa de pandemie nu când toți se vor vaccina, ci când toți se vor trezi”, este unul dintre mesajele care circulă pe paginile de facebook ale anti-vaxxer-ilor. Aha, deci despre “deprogramare mentală” era vorba, de aia m-am dus la vaccinare, ca să fiu deprogramată mental. Sunt mii de pagini care nu dau doi bani pe Pfizer și Zeneca sau Seneca, iar postările sunt senzaționale, la modul propriu. Majoritatea mi-au amintit de titlurile din perioada de glorie a gazetei lui Ion Cristoiu, aia cu găina care naște pui vii. Atunci, în ’90, credeam orice, atât de mare era foamea de informație.

Campania de vaccinare, „o dovadă de stalinism”

Acum, e mult mai rău decât era pe vremea gainusei lu’ Cristoiu. Între timp, pasărea a clocit și produce fetuși proaspeți, scoate alte și alte anomalii genetice. Pe Internet, adică în tiraj nelimitat. Oricum, părintele jurnalismului de senzație, maestrul Cristoiu s-a vaccinat și a apărut pe blogul sau ca să spună că se simte groaznic de obosit. Totusi, cu ultimele puteri, le-a spus anti-vaxxer-ilor că nici “Nini’”, cu referire la Valeriu Gheorghiță, nici “fiorosul Raed Arafat” nu spun nimic despre efectele adverse.“Este încă o dovadă de stalinism”, a conchis Cristoiu referindu-se la campania de vaccinare.

Diavoli de părinți, care permiteți să poarte copiii masca, să primească copiii voștri aer cu porția, unde este liberul lor arbitru? Dacă ei nu vor, voi de ce vreți, torționarilor? Voi aveți de ales, ei nu. Veți suferi pentru asta”, spumegă un anti-vaxxer pe pagina lui. Altul preia știrile Activenews, un site specializat în dezinformări.

Iată ce spune un anti-vaxxer: “Experimentul lor diabolic a reușit. Astăzi îmi așteptam copilul să iasă de la școală și din cei 40 de copii care au ieșit, niciunul nu zimbea. Felicitări! Au reușit să va distrugă copiii și culmea este că voi i-ați ajutat să o facă mai repede decât și-au propus”. Un altul: “S-au vaccinat, nu au avut reacții adverse, dimpotrivă! Au devenit nemuritori.”. Și, ilustrează cu o fotografie cu zombi.

Ce se intâmplă dacă te vaccinezi.

Anti-vaxxer-ii se hrănesc cu un mix de zvonuri cu pretenție de știri

Informația groasă cu care se hrănesc anti-vaxxer-ii este un compozit de zvonuri, un hibrid compus din medici morți după vaccin, citate din Sfântul Siluan Atonitul, directive de la UE cum că o să ne dea voie să creștem doar cinci porci, asta că să fim obligați să le cumpărăm mâncarea. Deci, vor RObrexit, nu doresc ca Europa să ne intoxice cu mâncarea și cu vaccinurile ei. În plus, puteți să revedeți fragmente și capturi din Revelionul TVR 2020 și să aflați “Cine a avut interesul să o înlăture pe Sosoaca de la Comisia de Abuzuri din Senat”. Ni se mai spune și că la producerea vaccinurilor sunt folosite linii celulare provenite de la fetuși avortați, iar Vaccinul ar putea să fie “o armă biologică, mai periculoasă decât infecția originală”.

Sursa, facebook.

Anti-vaxxer-ii cred că Astra Zeneca este plin de viruși luați direct de la cimpanzeu și fac apel către grupurile biblice, către credincioși, către cei care cred în familia tradițională să boicoteze oroarea. În realitate, Astra Zeneca este ieftin (sosta 2,5 euro bucată), este ușor de depozitat, este dezvoltat dintr-un virus care afectează cimpanzeii, e drept, iar cercetătorii de la Astra Zeneca/Oxford și-au luat angajamentul de a nu obține profit. O altă performanță a virusului este că poate fi păstrat și la temperaturi cuprinse între două și opt grade Celsius, deci nu trebuie depozitat la minus 70 de grade ca Pfizer/BioNTech, ăsta cu care m-am vaccinat eu.

„Ne injectează cu virusi de la cimpanzei”.

În România există zeci de site-uri de propagandă și fake-news, unele susțin ROexit pe față

Însă, cine picură otravă în urechea anti-vaxxer-ilor știe ce face. Pentru că între două postări despre faptul că guvernul ascunde numărul real al celor care au murit după ce au fost vaccinați, strecoară o odă lui Ceaușescu, sau o invitație la Roexit. Aflăm cu subiect și predicat că Ceaușescu a ajutat oamenii după cutremurul din 1977, le-a dat locuințe noi, dar și că Antonio Faucci este dușmanul nostru declarat. Iată comentariul: “Acest derbedeu ne spune că trebuie să purtăm două măști, nu una. De câte ori v-am spus că nu calitatea stiințifică a unui conducător contează, ci caracterul?”.

Exemple de site-uri care promovează știri inventate sau propagandă pentru o cauză sau alta

În România funcționează câteva zeci de site-uri de propagandă și informații false. Deși pretind că sunt platforme independente de știri, le lipsește transparența, nu au redacție, nu au autori, nu citează surse credibile și nu oferă informații care pot să fie verificate. Intrați de curiozitate pe Fluierul.ro, Nedreptate.ro Vremuritulburi.ro, activenews.ro, naționaliști.ro, secretele.ro, incorect.org, ziaruldegarda.ro, sokant.ro, oliviasteer.ro, luju,ro, justițiarul.ro, romaniatv.net și alte zeci de site-uri și o să vedeți ce conține cutia Pandorei. Balauri, frică, nesiguranță, ură, dezbinare, ba chiar Comisarul.ro a dat ieri știrea conform căreia virusul nici măcar nu a apărut în China, cică așa a declarat unul de la OMS.

A apărut aplicația care te ajută să verifici informațiile. Se numește “Pare de crezut?”

O aplicație făcută de un român ajută utilizatorii de internet să verifice cât de sigură este informația. “Pare de necrezut? Verifică informația din alte surse”. Este vorba despre o extensie de browser dezvoltată de un român și se găsește în magazinul de aplicații al browserului Google Chrome.

1. „Vaccinează-te! Ai grijă de tine!” si „Ești împotriva vaccinării? Să dea Dumnezeu să mori”, doua extreme in on line

După cercetarea mea, cel mai simpatic rămâne Domnul Botogel și credințele lui de nezdruncinat, un posesor de facebook care susține că “Dacă ne vaccinăm, ne va crește a treia mână. Volumul creierului se va dubla, ne vor crește urechile și nasul, ochii ni se vor bulbuca. E minunat, simțurile ni se vor dezvolta, vom putea face lucruri la care nici nu îndrăzneam să ne gândim. Noaptea vom deveni fosforescenți. Milițienii își vor scoate casca în fața noastră, în semn de respect”.

Ba chiar, spune și bancuri:“Două vaci stau de vorba, iar una zice: am impresia că ei se hrănesc doar că să ne ia laptele, apoi ne taie și ne mănâncă. Cealaltă îi răspunde: “Abandonează naibii teoria asta prostească a conspirației, altfel toată cireadă o să râdă de tine. Nu vezi câtă grijă au de noi?”.

Cât despre efectele și defectele mele adverse (febra, frisoane, somnolență) m-au ținut o zi si am raportat totul la DSP. Iar, medicul de familie mi-a spus că este de bun augur, că asta înseamnă că am produs mulți anticorpi. “Tot ce apare ca efecte secundare sunt semne de activare a răspunsului imun, nu sunt semne de boală”, deci, eu bubui de anticorpi astăzi. Să fim sănătoși cu toții, să treacă și pandemia asta și să vedem cine sunt cei care vor profita politic din intoxicarile din on-line. Că, v-am spus, e si ignoranță, dar este și manipulare făcută profi. Din gros si cu postări zilnice, ca să țină minte lumea ce și pe cine să urască.

PS Să știți că am povestit cinstit și cum a fost la prima doză de vaccin. Istorisirea e aici:

Cum m-au înțepat anti-COVID la Romexpo, în București, unde dădea Vanghelie strașnice revelioane. Nu m-au cipat, încă nu m-au contactat extratereștrii, dar mai aștept

Cookies