Cum m-am lasat de gandit @ Undercloud ~ Festival de Teatru

de:
27 aug. 2011
1 Afișari
Cum m-am lasat de gandit @ Undercloud ~ Festival de Teatru

Cu: Anca Sigartau si 1-Q SAPRO

Regia: Bogdan Muntean

« Un spectacol în care întâlnim pe scena doi artişti diferiţi, Anca Sigartău şi 1-Q Sapro, dar cu un mesaj comun, dovedindu-ne că oricât de diferiţi am fi şi indiferent de modalitatea de exprimare, ARTA este un alt strigăt, este o dorinţă de a zgudui societatea din nepăsarea cu care ne otrăveşte viaţa. » (Bogdan Muntean)

De obicei, suntem îndemnati sa ne lasam de fumat, de alcool, droguri sau sex. Acum suntem învatati sa nu mai fortam neuronii.

Gândirea dauneaza grav carierei!

Daca esti într-o functie de conducere si stai mult pe gânduri, adio! Ti-a si sarit scaunul directorial de sub sezut.

A…nca Sigartau si 1-Q Sapro lanseaza un apel catre „ intelectualii obositi“ îndemnându-i sa abandoneze gândirea în favoarea unei vieti lipsite de orice efort intelectual.

Cei doi oferă chiar şi câteva soluţii – vreo nouă – care să le uşureze celor interesaţi demersul. „Cum m-am lăsat“, în regia lui Bogdan Muntean, după o idee de Hannes Stein, pus în scenă la Teatrul Metropolis, este o falsă pledoarie în favoarea non-gândirii şi inacţiunii. Un pretext de care cei doi actori se folosesc admirabil, pentru a ne plimba prin pădurea defectelor umane şi prin arta universală. „Focile sunt animale fericite”.

In perioada 29 august –10 septembrie 2011, in La Muse – Teatrul de pe Lipscani 53 – ploua cu teatru! UNDERCLOUD, festival de teatru independent, pune in scena 20 de spectacole, cele mai bune productii ale teatrelor independente din Bucuresti.

Festivalul e inspirat din viata oamenilor de azi si ii inspira pe oamenii de azi. Fara decor impopotonat si fara brizbrizuri inutile. Zice direct ce crede. E lipsit de pretentii “de eticheta”. Le vorbeste oamenilor pe limba lor, direct catre minte si suflet. E uman, fara artificii, fara recuzita excesiva. Emotia este transmisa de oamenii care il fac si te convinge sa te simti ACOLO, implicat.

Printre teatrele care participa anul acesta se numara Teatrul Act, Teatrul Luni de la Green Hours, Unteatru, Teatru.ro, Asociatia “In Culise”, Teatrul de Magie, Masina de vise, Artistic Production&Teatrul de Comedie, Godot Cafe Teatru, Metropolis, Compania de Teatru D’AYA si altii.

Sustinatorii media ai UNDERCLOUD sunt: Radio GUERRILLA, ELLE, PLAYBOY, 24 FUN, Adevarul, Adevarul de weekend, Adevarul de seara, Realitatea.net, Voxpublica.net, Pandoras.net, IQads.ro, PORT.ro, Metropotam.ro, LiterNet.ro, 365.ro, Yorik.ro, artactmagazine.ro, Zoom, Cocor Media Channel.

Biletele se pot cumpara din La Muse (Lipscani, nr. 53) sau de pe www.vreaubilet.ro.

Cookies