Cum justifică șoferul care a intrat în bicicliști la protestul de sâmbătă gestul său, la Poliție

de:
24 sept. 2013
0 Afișari
Cum justifică șoferul care a intrat în bicicliști la protestul de sâmbătă gestul său, la Poliție

Șoferul de 29 de ani care conducea BMW-ul cu numere de Austria cu care a intrat în coloana de bicicliști, sâmbătă, recunoaște că a intrat intenționat în participanții la marș. Surse din cadrul anchetei au dezvăluit, pentru reporterii ziarulring.ro, cum şi-a motivat acesta fapta în faţa oamenilor legii.

Ajuns la poliţie pentru a da declaraţii, tânărul nu a negat intenţia de a-i accidenta pe biciclişti, însă a spus şi motivul pentru care a recurs la acest gest. „A făcut-o din teribilism. A ignorat toate indicaţiile şi a intrat în ei. La poliţie, el a declarat: «Tatăl meu este bolnav de cancer, ma grăbeam să ajung la el şi am dorit să scurtez drumul. I-am rugat pe biciclişti să mă lase, dar ei nu au vrut». Apoi, şoferul a forţat, crezând că aşa va fi lăsat să treacă, iar în final a apăsat pedala de acceleraţie”, au mărturisit surse din anchetă, pentru ring. Declaraţia sa nu schimbă cu nimic datele anchetei.

Șoferul și-a chemat prin telefon, după ce a fost încolțit de bicicliști, prieteni în ajutor. Unul dintre aceștia a fost ridicat de poliția.

Bicicliştii se solidarizează: Cine îi va ajuta pe bicicliştii loviţi de maşină la marşul de protest.

Cum era să fie linşat şoferul care a lovit patru biciclişti la marşul de protest din Bucureşti.VIDEO.

Cookies