ARHIVA B365

Cum justifică jandarmul pedofil prins în flagrant fapta sa. Se pare că a mai agresat și alte fetițe

Bărbatul se numește George Richeard Ştefan (39 de ani) și este jandarm la Unitatea Specială 30 Pază şi Protecţie Instituţională Bucureşti.

„Nevastă-mea e bolnavă, nu mai face sex cu mine de câţiva ani. Nu m-a mai atins..”, le-a mărturisit speriat anchetatorilor, conform Libertatea.

Mai mult, în momentul în care ofiţerii Secţiei 7 s-au apropiat de tufişul în care jandarmul se refugiase cu minora l-au auzit pe acesta spunând: „Îţi place ce vezi?!”. Cum de la începutul anului în zona Tei din Capitală se consumaseră alte două fapte după acelaşi scenariu, anchetatorii le-au chemat şi pe victimele acestor atacuri sexuale. Astfel, copilele de 9 şi, respectiv, 10 ani, ce căzuseră în plasa perversului în uniformă l-au recunoscut pe individ ca fiind cel care s-a masturbat în faţa lor.

Referitor la acest caz, inspectorul general al Jandarmeriei Române colonel dr. Mircea Olaru ne-a declarat: „L-am dat afară, nu voi tolera sub nici o formă un asemenea comportament. Este un caz unic la nivelul acestei instituţii”. Ieri, jandarmul pedofil a fost arestat pentru 29 de z


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button