Cum îți protejează plasa de umbrire recoltele împotriva capriciilor vremii (P)

27 sept. 2021
41 Afișari
Cum îți protejează plasa de umbrire recoltele împotriva capriciilor vremii (P)
Cum îți protejează plasa de umbrire recoltele împotriva capriciilor vremii (P)

Schimbările climatice nu mai sunt de mult o noutate. Acestea nu au loc doar în țara noastră, ci vorbim de schimbări care au loc la nivel global și pe care nu le putem controla, ci trebuie să învățăm să ne adaptăm la schimbări ca să putem să ne continuăm viața.

Probabil cel mai afectat segment de aceste schimbări este segmentul agriculturii, deoarece agricultorii trebuie să asigure mii de hectare de recolte pentru ei și pentru partenerii cu care colaborează (supermarket-uri, hypermarket-uri, magazine mici și așa mai departe), pentru că hrana mereu va fi esențială.

Însă chiar și cele mai mari probleme, pot avea soluții simple și la îndemână, care să ajute pe o perioadă lungă de timp și care să ofere rezultate pe măsura așteptărilor. 

Iată o soluție accesibilă tuturor celor care doresc să își protejeze recoltele împotriva capriciilor vremii, fie că vorbim de legume, cereale sau chiar flori decorative: este vorba despre plasa umbrire – un produs care pare banal la o primă impresie, dar care oferă multiple beneficii pe care trebuie să le cunoști, ca să știi exact ce cumperi și de ce merită să investești în ea. Cum îți protejează plasa de umbrire recoltele împotriva capriciilor vremii? Cele mai cunoscute exemple sunt următoarele:

  1. Protejează recoltele crescute în câmp deschis de puterea nemiloasă a grindinei, care poate compromite chiar și în proporție de 100% orice recoltă, în funcție de intensitatea și dimensiunea grindinei. Este o soluție mult mai accesibilă decât construirea unei sere sau unui solar, însă efectele sale sunt la fel de eficiente în astfel de situații (sau poate reprezenta o soluție temporară până când vrei să construiești ceva mai solid).
  2. La fel de eficienta este și împotriva razelor solare prea puternice, în perioade lungi de secetă. Țara noastră se confruntă din ce în ce mai des cu secete lungi în perioada verii, iar razele prea puternice ale soarelui pot arde cu ușurință plantele. Dar o plasă de umbrire montată asupra acestora le poate salva de această neplăcere, fără să împiedice însă lumina să ajungă la frunze pentru fotosinteză.
  3. Ține la distanță păsările dăunătoare, care pot compromite recoltele. Ciorile, graurii, coțofenele sunt doar câteva exemple de păsări care consumă fructe și / sau semințele plantelor, deci pot reprezenta un pericol pentru recoltele de legume în special, dar și pentru cele de cereale sau floricole. 

Partea impresionantă a acestui produs este faptul că poate fi folosită și în alte scopuri, nu doar în cele legate de culturile agricole. Este vorba despre împrejmuiri de garduri de sârmă sau garduri expuse, pentru că oferă protecție împotriva vântului dar restricționează și vizibilitatea în perimetrul respectiv. În acest scop este folosită intens în firmele mari de construcții pentru că oferă plasă de protecție împotriva vântului și privirilor curioșilor pentru muncitori și nu numai. De asemenea, poate fi folosită la curțile cu animale, oferindu-le un adăpost cu umbră în cazul în care nu există pomi sau alte surse de umbră pe perioada caniculară. Și poate ține locul unui acoperiș costisitor pentru un balcon mic sau un foișor provizoriu. 

Există Regal Fermierul – magazin online, care oferă plasă de umbrire de calitate premium, la prețuri accesibile, astfel încât să îți duci la îndeplinire toate proiectele pe care le ai, fie ele mici sau de anvergură mai mare. Pentru a descoperi gama lor de produse, o vizita pe site e suficientă.

Însă pentru o colaborare de lungă durată, este recomandat să studiezi cu atenție toate produsele lor, deoarece sigur vei găsi mult mai multe produse și accesorii pe care să le folosești în propria gospodărie. Acest lucru este posibil, deoarece Regal Fermierul și-a dorit să ofere tot ce le-ar putea trebui oamenilor care lucrează în domeniu sau celor care pur și simplu vor să își îngrijească grădina din jurul casei. De ce să optezi pentru produsele lor? Din următoarele motive:

  1. Sunt accesibili la orice oră, prin prisma magazinului online.
  2. Faci cumpărăturile simplu, rapid și fără efort fizic.
  3. Nu pierzi timp prin magazin / trafic / oraș ca să găsești produsele de care ai nevoie (pentru că le poți studia online).
  4. Ai parte de prețuri rezonabile, pe care nu ai cum să le regreți (investiția făcută se va recupera rapid, dacă faci ceva în acest sens).
  5. Ai toate produsele de care ai nevoie într-un singur loc.
  6. Ai garanția unor produse de calitate.

De ce este bine să ai la îndemână toate accesoriile de grădinărit? Pentru că indiferent de ce urmează să faci, poți termina mai rapid munca pe ziua respectivă, dacă ai la îndemână tot ce îți trebuie sau dacă știi de unde să le iei rapid. Când nu ai tot ce îți trebuie, pierzi timp prețios căutând prin magazine sau prin vecini, până când ai găsit totul, și abia apoi să și începi munca propriu zisă (care va dura mai mult și care probabil nu va fi gata în aceeași zi).

Regal Fermierul este magazinul online care îți oferă toate avantajele, astfel încât să îți desfășori activitatea la cele mai înalte standarde, fără probleme și ca un adevărat profesionist. Ia în calcul aceste avantaje la următorul proiect pe care vrei să îl desfășori în grădina ta, ca să îți optimizezi timpul de lucru și să eficientizezi rezultatul final, până când obții exact ce își dorești, așa cum îți dorești. Iar când vei vedea cât de ușor pot merge lucrurile, cu siguranță nu vei mai face rabat de la excelență prin experiența propriei trude, care de cele mai multe ori nu este deloc ușoară.

Cookies