BAZAR

Cum îți poți pregăti casa pentru o petrecere între prieteni? (P)

Dacă tocmai v-ați mutat într-o nouă locuință, cel mai probabil deja planificați o petrecere de casă nouă. Organizarea unei petreceri imediat după o mutare poate părea o idee intimidantă, dar nu trebuie să așteptați până puneți la punct chiar și ultimul detaliu pentru a găzdui o petrecere.

Cu câteva strategii simple, puteți deja să vă bucurați alături de toți cei dragi chiar dacă multe dintre cutii sunt încă nedesfăcute.

Curățenie și organizare

Ajutați-vă noua casă să arate cât mai bine oferindu-i o curățare temeinică. Trebuie doar să spălați ferestrele, să aspirați și să ștergeți pardoseala. Fie că locuința este prevăzută cu parchet laminat, cu gresie, cu parchet din lemn de esență tare sau cu o combinație de materiale, curățarea pardoselii o va împrospăta pe loc. Dacă nu aveți timp să puneți fiecare lucru la locul său înainte de petrecere, soluțiile creative de depozitare vă pot ajuta să vă ordonați casa rapid și la prețuri accesibile. Dacă aveți foarte multe cutii și obiecte diverse răspândite prin toată casă, luați în considerare și opțiunea de a le depozita pe toate într-o singură cameră și de a ține ușa închisă în timpul petrecerii.

Piesele de mobilier esențiale

Poate că nu ați mai fost niciodată în situația de a organiza o petrecere acasă, așa că nu dispuneți de mese cu zeci de locuri și nici de un număr nelimitat de scaune. La urma urmei, petrecerea de casă nouă nu trebuie neapărat să fie o cină. La fel de bine, puteți pregăti tot felul de gustări și băuturi și să amenajați locuri confortabile pentru toți oaspeții. Puteți opta pentru fotolii sac, pentru perne de podea, pentru tabureți, pufuri sau otomane. Mai ales dacă veți invita prieteni apropiați, nimeni nu se va supăra să stea pe un fotoliu confortabil și să servească o felie de pizza.

Sporiți confortul și frumusețea curții

Dacă v-ați mutat la casă, cu atât mai mult trebuie să vă grăbiți și să organizați o petrecere. Grădina poate fi locul ideal pentru ciocnirea unui pahar de șampanie. Din nou, nu trebuie să investiți în nimic sofisticat, ci doar în mobilier de șezut simplu și confortabil și o masă cât mai încăpătoare pe care să o puteți încărca cu tot felul de gustări, deserturi și băuturi.

Într-un final, încercați să oferiți puțină personalitate pereților. Nu vă stresați încercând să văruiți fiecare cameră din casă înainte de petrecere. În schimb, concentrați-vă doar pe pereții din încăperea principală unde va avea loc petrecerea. Luați în considerare crearea unui perete de accent cu ajutorul unui var într-o culoare îndrăzneață sau a unui tapet temporar.

Sursa de imagine:
Roman Samborskyi / Shutterstock.com


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button