Cum își protejează deținătorii de Huawei P10 smartphone-ul

de:
02 mai 2018
0 afișări
Cum își protejează deținătorii de Huawei P10 smartphone-ul

Clasicele huse, de fapt clasicul concept de huse Huawei P10 sunt în continuare o nevoie. Acestea sunt atractive la partea de design, însă trebuie să mulţumească și din punct de vedere al funcționalității. Descoperim care sunt și minusurile acestui telefon și la ce trebuie să fie atenți deținătorii acestui tip, pentru a alege o husă în consecință.

Rezistența la apă

Un minus constatat de toți este faptul că Huawei P10 nu excelează la acest capitol. Dacă P10 Plus are o rezistență la stropire, P10 nu se poate lăuda nici măcar cu atât. Așadar gândind practic în primul rând, că nu vei putea ține telefonul nici în ploaie de frica defecțiunii, o husă este neapărat de achiziționat.

Poți alege în acest sens husa 360 pentru că oferă protecție de nivel înalt. Aceasta depășește limita clasică a unei huse și rama sa se extinde incluzând și protecția marginilor și a părții inferioare de display. Sau poți alege una mai simplistă, dar mată, pentru a nu avea senzația că îți alunecă telefonul din mână.

Partea și mai bună la husa 360 este că dispune și de protecție a butoanelor laterale, deci dacă ai teamă de orice posibil accident sau de contactul cu diverse lichide, poți sta liniștit când dispui de o dotare a unui model de genul. Se găsește la stifler.ro și are un preț rezonabil față de cât de practică este.

Camera

Camera frontală este îmbunătăţită, efectele sunt evident un răspuns de evoluție. Părerile sunt împărțite, sunt utilizatori care consideră că fotografiile pe care le poate face camera acestui model nu sunt dintre cele mai bune. În orice caz, responsabilitatea este aceea de a proteja camera. Așadar în acest sens populară este o husa ce nu permite contact direct cu suprafețele.

Una de acest gen este chiar husa Aluminium Mirror. Aceasta are decupajele specifice și se poate observa că prin însăși grosimea sa ca husă, permite camerei și luminii de pe spate să fie la un nivel distinct în contact cu suprafețele. Vei observa de asemenea că pe lateralele sale butoanele sunt bine protejate în carcasă, nu la vedere, iar marginile acestei huse sunt finisate și încadrează telefonul la perfecție.

Ecranul

Se poate observa că Huawei P10 nu dispune de strat oleofobic, pentru ca degetele tale să alunece optim pe ecran. Dacă mai îndepărtezi și folia cu care vine echipat din fabrică, experiența de utilizare a unui smartphone de acest gen este una dezastruoasă. Display-ul este mereu plin de urme și grăsime, de amprente și asta poate afecta și buna funcționare. Deci  va trebui să îl ștergi constant.

Pentru a îmbunătăți această experiență se recomandă desigur o folie care să protejeze ecranul și să ofere o experiență mai plăcută la atingere, la folosirea ecranului. Din nou, o recomandare poate fi de la stifler.ro. O folie de sticlă este utilă și preferată mai degrabă decât folia simplă. Aceasta nu se distinge pe suprafața display-ului și are rol protector demonstrat.

Alegerea husei, o reală aventură

Cei care dețin un astfel de smartphone pot opta pentru diverse huse. Doar că nu trebuie să uite recomandarea ce ține de protecția necesară oferită telefonului. Este ușor să te pierzi în detalii și să alegi după design, să te simți atras de diversele modele. Dar criteriul de selecție al unei huse trebuie să țină cont în primul rând de tipul de telefon, iar mai apoi de caracteristicile acestuia în funcție de plusuri și minusuri.

O altă greșeală frecventă este corelată de preț. Un astfel de ghid va subestima rolul husei și te va face să alegi ceva ce îți place, însă nu ceva ce este și calitativ. Dacă ne gândim la investiția în sine făcută în telefon, o husă nu poate fi prea scumpă. Pentru un raport optim între funcțiile sale și prețul perceput este recomandat să analizezi modelul îndeaproape.

Cookies