Cum îşi atrage PD-L voturile în Bucureşti

de:
13 apr. 2011
1 afișări
Cum îşi atrage PD-L voturile în Bucureşti

Organizaţia PD-L Bucureşti, condusă de ministrul turismului, Elena Udrea, a furat startul la acţiuni populiste încă de weekendul trecut, anunţă ziarul Puterea. Astfel, duminică, mai multe grupuri de membri ai PD-L Bucureşti, în special tineri, au ieşit în stradă pentru a-i ajuta pe locuitorii din cartierul Drumul Taberei la curăţenia din faţa blocului. Potrivit aceleiaşi surse, la acest ”voluntariat”, oamenii au fost mobilizaţi obligat-forţat, întrucât cei care nu au ieşit la curăţenie vor fi taxaţi cu 3 lei pe membru de familie.

PD-L Bucureşti intenţionează să organizeze, în perioada 9-16 aprilie, campania “Curăţenia de Paşte”. Asociaţiile de locatari au fost provocate, prin această campanie, să se înscrie la concursul de curăţenie, iar la finalul competiţiei, cei mai harnici vor fi premiaţi cu obiecte de grădinărit, pomi şi butaşi de trandafiri.

Tot în campanie electorală, pe 7 aprilie, de Ziua Mondială a Sănătăţii, au fost şi tinerii democrat-liberali din Sectorul 4, care au împărţit medicamente şi cozonaci la sediul partidului.

Cookies