ARHIVA B365

Cum îl vede Andrei pe fratele său, după ce Ionuţ a fost omorât de câini

Cel mai recent dintre zvonuri, potrivit căruia Andrei, afectat serios e moarte frăţiorului său, ar fi realizat un desen cel puţin bizar – al familiei sale, în care Ionuţ apare fără cap – a fost infirmat de Andreea Anghel, mama băiețeilor, pe FAcebook. Aceasta a scris că „Andrei nu a facut niciun desen in legatura cu familia lui, si nici nu si-a desenat fratiorul fara cap si aberatii de genul adesta. Totul este o inventie”.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/ionut-anghel-mama-aparare-464323.html#ixzz2fVv8e2QN

La sfârşitul săptămânii trecute, Andrei, fratele lui Ionuţ, a fost vizitat de mai mulţi psihologi şi psihiatri. În prima zi, el a fost pus să îşi deseneze familia. Conform psihologilor, prin desen, copiii îşi pot exprima mult mai bine trăirile. Potrivit ziarului Ring, Andrei şi-ar fi desenat părinţii şi pe el întregi, iar pe Ionuţ, fără cap.

A doua zi, potrivit aceleiaşi surse, Andrei a povestit detaliat cum Ionuţ a fost atacat de patru câini, cum animalele l-au pus jos şi l-au sfâşiat.

Între timp, a fost făcută o descoperire incredibilă în locul unde şi-a pierdut viaţa Ionuţ, copilul atacat de câinii maidanezi. Un grup de bucureşteni a găsit o folie care este folosită de autorităţi pentru cadavre. Aceasta era plină de sânge şi ascunsă într-un tufiş. Detalii, aici. 

Un alt detaliu, surprins de camerele de supraveghere din parc, ar putea da un alt curs anchetei. Andrei, fratele mai mare al băieţelului ucis de maidanezi, apare în imagini îmbrăcat într-un tricou cu mâneci scurte, înainte de tragedie. Două ore mai târziu, când este adus înapoi în parc de bărbatul pe care îl caută acum autorităţile, Andrei pare a purta un tricou cu mâneci lungi.

În ziua când a avut loc tragedia, o martoră susţine că a văzut-o pe bunica lui Ionuţ cum stătea pe bancă şi bea bere la cutie, potrivit Prima TV.  Imagini VIDEO cu ultimele minute ale vieții lui Ionuț, băiețelul ucis de câini sunt disponibile aici. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button