ARHIVA B365

Cum îi răspunde Antonescu lui Iliescu după ce l-a făcut „lichea” şi „chiulangiu”

„Faptul că domnul Iliescu s-a lăsat aseară luat de val, şi azi dimineaţă, nu ştiu dacă între timp i-a fost adus la cunoştinţă scorul real al partidului, dar aseară din cauza anturajului. Un prost anturaj, cu Dragnea, cu alţii, o spun în cunoştinţă de cauză, adică şi pe mine m-a afectat anturajul ăsta. Deci când umbli cu oamenii ăştia şi te laşi contaminat, începi să vorbeşti… Acuma mă miră limbajul domnului Iliescu, când era mai proaspăt ieşit din comunism nu ne mira, dar de ani de zile Iliescu a avut o atitudine şi mai discretă şi mai decentă. Probabil că anturajul l-a stricat şi pe domnul Iliescu la bătrâneţe”, a răspuns Antonescu, conform romaniatv.net. 

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, şi fostul şef al statului Ion Iliescu au comentat duminică seară exit-poll-urile la europarlamentare, apreciind scorul PSD şi susţinând că cetăţenii „au taxat greşeala PNL de a ieşi din USL”.

Antonescu: Liderii PNL au votat decizia de a exclude o colaborare cu PSD la Guvern sau în Parlament 

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, l-a atact luni pe liderul PNL, Crin Antonescu, spunând că liberalul este o „lichea” a cărei carieră politică s-a încheiat după scorul obţinut la alegerile europarlamentare.

Crin Antonescu a demisionat de la șefia PNL. Crin Antonescu a demisionat de la șefia PNL. Președintele PNL declarase, luni dimineaţa, că își asumă eșecul PNL la alegerile europarlamentare.

„Este o lichea şi un om lipsit de substanţă şi prezenţă politică serioasă. Nu mai avea niciun fel de autoritate nici în partid, nici în societate. S-a angajat cu o mare responsabilitate pe un drum periculos. Şi-a încheiat cariera politică Crin Antonescu. Absolut. Nu mai are credit nici în PNL, nici în societate. Cu aceasta a luat sfârşit drumul său de om în politică”, a declarat pentru gândul Ion Iliescu.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button