ȘTIRI

Cum îi cheamă pe câinii lui Băsescu

Shogun e un Akita Inu, câine de origine japoneză, ca şi Tosa, al cărui nume vine de la rasa Tosa Inu şi care, „este al Ioanei, dar ea stă la bloc, aşa că îl ţinem la noi în curte”, a povestit Băsescu invitat miercuri seara la „Serviciul Român de Comedie”, la Pro TV.

Preşedintele a „inventariat” şi maidanezii pe care i-a adoptat în ultimii ani. „Pe Mura am adunat-o eu de la Neptun. E o dispută cu ultimul venit. I s-a spus Caramel, dar eu îi nu pot să-i spun decât Corcodel, că e ca un ţigan. Şi la unu noaptea dacă vin, tot îmi cere ceva de mâncare.Unul n-are nume, că stă săracu’ în lanţ. I se spune Cuţu-Cuţu”, a spus Băsescu.

Celebru pentru planul de eutanasiere a maidanezilor când era la Primărie şi un susţinător al legii adoptate recent în Parlament privind uciderea câinilor care nu sunt adoptaţi în 14 zile ca opţiune a autorităţilor locale, Băsescu şi-a justificat la SRC opţiunea. „Câinele lăsat pe stradă nu este prietenul omului. Dacă îi laşi pe stradă, câinii devin fiare”, consideră preşedintele.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button