Chilipir imobiliar în Bucureşti: triplex la 370.000 de euro. Bonus: un Peugeot RCZ

de:
14 apr. 2011
1 afișări
Chilipir imobiliar în Bucureşti: triplex la 370.000 de euro. Bonus: un Peugeot RCZ

Peste 100 de companii de profil au venit la cea de-a XIX-a ediţie a tIMOn. Oferta lor cuprinde peste 10.000 de locuinţe noi şi vechi, atât din Capitală, cât şi din provincie. Mizând fie pe reduceri, fie pe pasiunea unora pentru un spaţiu amenajat până la cel mai mic detaliu, ori pe dorinţa clienţilor de a avea o maşină, odată cu noua casă, dezvoltatorii imobiliari încearcă să recupereze pierderile din anii precedenţi cu oferte care mai de care mai atrăgătoare.

Discount-urile sunt scrise cu litere de-o şchioapă la majoritatea standurilor. Potrivit organizatorilor, companiile prezente la târg au, în perioada evenimentului, reduceri de preţ cuprinse între 1.000 de euro şi 30.000 de euro.

Dezvoltatorul imobiliar Adama caută cumpărătorul cu numărul 1.000, care va primi mobilă şi electrocasnice pentru apartamentul cumpărat. Până în prezent, potrivit lui Asher Lax, director de marketing şi vânzări la Adama, compania a vândut 982 de apartamente, din cele peste 1.600 de locuinţe construite. Compania îi aşteaptă pe potenţialii cumpărători să joace la o ”roată a norocului”, unde pot câştiga un LCD, o maşină de spălat vase, un aspirator, un frigider, un cuptor cu microunde, un sistem Home Cinema, o maşină de spălat, un set cu plită şi cuptor, un expresor de cafea sau un aparat de aer condiţionat. Orice vizitator care este interesat de un apartament de la acest dezvoltator poate câştiga unul dintre premiile afişate pe ”roata norocului”. Cei care cumpără un apartament de la companie până pe 13 mai, în 30 de zile de la începerea târgului, vor intra în posesia premiilor câştigătoare de pe roată. De asemenea, vizitatorii care îşi lasă datele de contact la standul Adama pot câştiga duminică după-amiază, prin tragere la sorţi, un expresor de cafea, o cameră digitală sau un laptop.

G&B Imobiliare le promite celor care vor să cumpere o locuinţă până pe 30 mai, că le va amenaja locuinţele la cheie, cu pardoseală, uşi de interior şi obiecte sanitare.

Clienţii companiei Be Igloo vor beneficia de design interior personalizat. Astfel, cei care vor cumpăra o locuinţă pe perioada târgului vor primi cadou schiţe de design interior, făcute de arhitecţi profesionişti, iar dorinţele clienţilor vor fi transpuse în interiorul apartamentelor cumpărate. De asemenea, tombolele zilnice le pot aduce vizitatorilor standului Be Igloo unul dintre cele 10 cuptoare cu microunde puse în joc.

Dacă DAY Group le va mobila cumpărătorilor bucătăria, compania Centauri va oferi bonus mobilier pentru living. Hystria le va livra clienţilor de la târg locuinţe cu băi complet utilate, locuri de parcare incluse şi reduceri de preţ de peste 30%.

Cosmopolis le aduce clienţilor care cumpără un apartament din clădirea K6 un automobil Reanult Symbol.

La un triplex cumpărat, clientul se poate urca la volanul unui Peugeot RCZ. Oferta vine de la City Dreams, agenţia imobiliară care vinde triplexul din cadrul ansamblului rezidenţial In City. Apartamentul este situat la etajele 14, 15 şi 16. Triplexul, cu RCZ-ul inclus, costă 372.000 de euro, plus TVA.

Locuinţele de la tIMOn au preţuri cuprinse între 30.600 de euro şi 1,6 milioane de euro.

Unele companii de profil susţin că se aşteaptă la o evoluţie a pieţei imobiliare şi par să fie mai optimişti la cea de a XIX-a ediţie a tIMOn, însă, rămâne de văzut cât de mult îi vor atrage pe cumpărători ofertele şi reducerile de preţ.

Cookies