Cum și-a ondulat părul în închisoare Elena Udrea. CE A POVESTIT PRIETENA EI

de:
20 mart. 2015
1 Afișari
Cum și-a ondulat părul în închisoare Elena Udrea. CE A POVESTIT PRIETENA EI

Cu zâmbetul pe buze, machiată şi cu părul ondulat. Aşa a apărut Elena Udrea, joi, la sediul DNA. De-a lungul anilor, fostul ministru a apărut doar cu părul drept, astfel că noua schimbare a fost sesizată imediat.

Venită în vizită la închisoare, prietena Elenei Udrea, Ruxandra Dragomir, a povestit vineri cum a reușit Elena Udrea să apară ca „o zeiță”, la înfățișarea de joi.

„Ea și așa are părul ondulat, și-a pus puțină spumă în păr și asta a fost”, a spus Ruxandra Dragomir. 

Prietena Elenei Udrea a mai spus că fostul ministru al Turismului are o stare de spirit foarte bună, chiar dacă de trei săptămâni este în închisoare. 

„Este foarte optimistă. După ce ai stat trei săptămâni în arest să ieși așa impecabil, ca o zeiță, eu cred că este mare lucru”, a mai spus Ruxandra Dragomir. 

Elena Udrea se află în arestat preventiv pentru 30 de zile în dosarul „Gala Bute”, în urma deciziei Înaltei Curţi de Casație și Justiție. Fosta şefă PMP este cercetată pentru săvârșirea a trei infracțiuni de luare de mită, abuz în serviciu, tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene, folosire a influenței în scopul obținerii de foloase necuvenite.

 

 

Cookies